לא הסברתי את עצמי נכון
המקעקע לא הסביר לי זה נכון אך בקשר למשחה חשבתי שיש לי וכנראה אין אז בקיצור נדפקתי
ואפרת את לא יכולה לקבוע איך קעקועים ניראים לפי מה שאמרתי לך הקעקוע יצא מאודדדדד מהמהם ואני בקרוב אשים תמונה שלו!
נכון שלא עשיתי תחקיר ואני לא צריכה ידע מורחב באומנות הקעקועים כי מי אני בכלל שאני אמורה לדעת את הכל והמקעקע היה אחלה והעבודה ראויה לשמה!!!!! וחוץ מזה היום אני עובדת ואני צריכה מישחה ויש לי וזלין זה טוב או לא????
ווזלין זה לא טוב 
וגם מקעקע שלא נותן הוראות טיפול זה ממש לא טוב.
תראי, ברור לי שאת חושבת שהקעקוע מהמם, וברור לי שברגע שתשימי תמונה שלו בפורום יהיו כמה וכמה מפרגנים שיכתבו לך כמה מלהיב הוא. עם זאת, המקעקע אינו מקצוען וכן גם הקעקוע לא. אם תרצי את דעתי את מוזמנת לבקש, אבל תחשבי פעמיים אם את באמת רוצה אותה או שאת מעדיפה להימנע ולהישאר ברושם הראשוני שלך. יכול להיות שהקעקוע באמת יהיה איכותי בעיני, הסיכוי הוא פשוט מאוד לא סביר אבל קיים, איך שבא לך.
ווזלין יכול לפגוע לך במראה הקעקוע ולכן מאוד לא מומלץ בשלבי החלמה כאלה, באופן כללי זה רעיון גרוע בשלב כה מוקדם של הקעקוע לחפש תחליפים לא מספקים. אני לא יודעת מאיזה שעה את עובדת אבל יש בתי מרקחת שעובדים גם עכשיו ממש, פשוט צריך לברר עם המוקד העירוני איזה מהם. אם את בתל אביב אז לונדון מיניסטור אמור להיות פתוח.
אשמח בלי קשר לדעת בת כמה את, שוב רק אם בא לך לשתף.
במידה וכלו כל הקיצים ואין לך משחה נסי למרוח שכבה עדינה של שמן זית על הקעקוע. הבעיה עם חומרים כאלו היא התגובה שעלולה להתעורר, ואני לא יכולה להיותל אחראית לכך. תנסי להבדיל בין מצב שהקעקוע יבש או אם הוא עדיין לח מההפרשות. אם הוא יבש שימי את השמן זית, ואם לא תדחי את זה. בכל מקרה תשיגי משחה היום!!! את יכולה לבקש מחברים שיעשו לך טובה או משפחה.
אפרת