ועכשיו לחלום... 
את החלום הזה חלמתי היום...
חלום אחד חלמתי די מאוחר בלילה, והוא שעקצה אותי דבורה בצוואר...
והחלום השני והוא המטריד, חלמתי לקראת בוקר, את רוב החלומות שאני זוכרת אני חולמת בשעות אלו.
מהחלומות הקודמים שהצגתי בפנייך הורדתי די הרבה פרטים שנראו לי לא מתאימים לחלום ולמשמעות... אז הפעם אני אוסיף את כל הפרטים גם אם הם ממש לא קשורים, אני פשוט רוצה לגלות יותר ומקווה שזה יעזור.
החלום:
אני יוצאת עם חברה שלי מביה"ס שעה לפני הזמן.
וחושבת ללכת הביתה... אך נזכרת שהיום יום ראשון ויש לי חוג, והוא די קרוב לביה"ס.
[לא קשור לחלום- אני די מחבבת מישהו והוא איתי באותו חוג]
אני חושבת שאותו מישהו יהיה בחוג לכן מחליטה כן ללכת לחוג.
אני שואלת ילד מהכיתה [שגם הוא בחוג] אם הוא הולך לחוג, וזה כנראה כי לא רציתי ללכת לבד.
אנחנו יושבים ליד ביה"ס שעה כי יצאנו לפני... (אנחנו נמצאים מחוץ לביה"ס) ואחרי השעה הזאת יוצאת המחנכת שלי (זאת שהזכרתי בחלומות הקודמים) ומתחילה לכעוס עלי שאני לא נשארת בביה"ס כי הבטחתי לכתוב משהו בשביל הכיתה, אבל אני מסבירה לה שזה לא היום ושלא הבטחתי, ואחרי ויכוח קל היא עוזבת אותי.
אנחנו ממשיכים לעבר המקום בו יתקיים החוג (זה נמצא בביה"ס אחר ליד ביה"ס שלנו- במרחק של חמש דקות הליכה). אנחנו- אני והילד מהכיתה- נכנסים לביה"ס,
ולא מוצאים את המקום בו מתקיים בדרך כלל החוג.
אז אני הוא ועוד ילדה שלא הצלחתי לקלוט מי היא בדיוק נכנסים לכיתה כלשהי, ושם שוכבים על הרצפה מלא בנים ובנות בבגדי ים, אנחנו מצטרפים אליהם.
אחרי כמה דקות נכנסים שני מורים, מרצה (אשה) ומורה (גבר).
הפ מתחילים להרצות על משהו,
בינתיים אני מחפשת את אותו ילד שאני מחבבת, מוצאת מישהו שמסתירים לי עם אותה תספורת כמו שלו, ואז כשהאדם שהסתיר לי, זז, אני רואה שזה לא מי שחיפשתי.
אנחנו משתעממים ומבקשים לצאת, כשאנחנו בפתח, המרצה שואלת "לאן זה?" ואנחנו עונים שאנחנו בכלל לא מפה, ויוצאים.
אנחנו רצים ולאחר זמן קצר רואים את החדר שבו אנחנו אמורים להיות, אך הוא סגור במנעול ענק. ממול אנחנו רואים דלת פתוחה אנחנו רצים לעברה ונכנסים, בפנים אנו מוצאים איזשהו טקס הודי או משהו כזה.
מלא נזירים ונזירות בבגדים צבעוניים עם זהב, רוקדים מסביב לאיזה פסל גם כן באותם צבעים של הבגדים שלהם (ה"דבר" הזה עגול)
אנחנו מסתכלים במבטים מוזרים ויוצאים, עולים במדרגות ונכנסים לעוד חדר כלשהו, שבו אנו רואים את כל מה שראינו בחדר הקודם רק בקטן יותר...
וזהו זה בעצם...פה התעוררתי.
אז הפעם זה יצא ארוך יותר, אבל אמרתי שהפעם אני אספר את כל החלום ולא אוציא פרטים.
מקווה שלא נרדמת באמצע...ושתענה לי ולא תשתעממם יותר מדי, אם זה ארוך מדי, עדיף שתגיד לי ואני אחזור לקיצורים...
:-) תודה מראש,
מרי