חברה שתהיו לי בריאים הפכתם נמלה לפיל ובכלל לא הבנתם את הכוונה.... 
כשאני כתבתי "שהופך את רכבך הפרטי לרכב בטחון..." זאת היתה כוונתי:
בשעה שרכב פרטי העומד בקריטריונים ואושר ע"י מפקד הבסיס לצאת לפעילות בט"ש וכו...
ניתן לבצע עימו כל פעילות משטרתית אשר תתבקש וזאת מכיוון שהינו מסופח בהסכמת בעליו למשטרה ועצם העובדה שעליו יונח פנס כחול מהבהב ובתמורה לכך יקבל הנהג תלושי דלק על פעילותו להלן הרכב הינו "כרכב בטחון" לכל דבר, זוהי בעצם ניידת לכל דבר.
גם רכב בטחון בנייר כהגדרת רן בן צבי לא מאושר לו לבצע עבירות תנועה לרבות חגורת בטיחות בשגרה אך כאשר יש צורך של פיקוח נפש לא יכולו עליו חוקי התנועה וכך גם על רכב פרטי בתפקיד בלבד ושימו לב בבקשה שאני מציין- ב ת פ ק י ד.
זוהי תשובתי ואני שמח שאתם מנסים להעמיד אותי על טעותי לכאורה אבל אל תוציאו את דבריי מהקשרם. יום טוב וצום קל.
דבריך ברורים כשמש.
מר כהן שלום.
כתבת, ואני מצטט "...ועצם העובדה שעליו יונח פנס כחול מהבהב ובתמורה לכך יקבל הנהג תלושי דלק על פעילותו להלן הרכב הינו "כרכב בטחון" לכל דבר, זוהי בעצם ניידת לכל דבר."
דברים כה נחרצים וברורים קשה שלא להבין, עכשיו כל שנותר לך הוא לצרף איזושהי אסמכתא התומכת בזה, ומאששת את הדברים.
אם תצליח, אני בטוח כי ציבור גדול מאוד של מתנדבים יהיה אסיר תודה.
דרך-אגב, רכב ביטחון כן רשאי לבצע עבירות תנועה אם הדבר נובע מדרישות התפקיד (לאו דווקא פיקוח נפש). לדוגמא, ניידת משטרה כן רשאית לנוע במהירות העולה על המהירות המותרת לצורך אכיפה למשל. בהמשך לזה, רכב פרטי בתפקיד עם כחול על הגג וסירנה בזנב לא רשאי לבצע זאת. (אלא אם תוכיח לכולנו אחרת).
חג שמח.
יום טוב.