מלוחים 
בלינצ'ס ממולא בפטריות - pingwinit
לבלינצ'ס :
כוס קמח
כוס חלב / מים אם רוצים פרווה
2 ביצים
מלח
למילוי :
חצי קופסא של פטריות שמפיניון חתוכות , או סלסלה של פטריות טריות שטופות וחתוכות
1 ביצה
2 כפות אבקת מרק פטריות
50 גרם מרגרינה בטעם חמאה
עלי בזיליקום טריים קצוצים
מלח , פלפל
לרוטב :
50 גרם מרגרינה בטעם חמאה
שארית מעלי הבזיליקום קצוצים
שארית מהפטריות החתוכות
כף אבקת מרק פטריות
2 שיני שום
שמנת לבישול או חלב לאופציה החלבית, או תחליף חלב של ריץ לפרווה
באופציה החלבית : פרמז'ן מגורדת לפיזור לפני החימום לפני ההגשה
אופן הכנה:
מערבבים בקערה היטב את חומרי הבצק של החביתיות , משמנים מחבת קטנה ויוצקים מצקת מהתערובת
מטגנים על אש קטנה משני הצדדים , מוציאים לצלחת ומקררים , ככה עושים כ-8 חביתיות סה"כ מהכמויות שברכיבים.
במחבת אחרת מחממים את המרגרינה ומטגנים בהם את הפטריות . מוסיפים את התבלינים ואבקת המרק , וביצה טרופה ומקשקשים .
אחרי שהמילוי התקרר ממלאים את החביתיות ומגלגלים ומניחים בצפיפות אחת ליד השניה .
את הרוטב מכינים בסיר קטן או קלחת . ממיסים את המרגרינה , מוסיפים את אבקת המרק פטריות ושיני שום פרוסות , מערבבים היטב , מוסיפים את החלב /שמנת /ריץ , לפני שהאבקת מרק שבסיר נשרפת , לערבב היטב , להוסיף תבלינים , בזיליקום ופטריות , מביאים לרתיחה , וממשיכים לבשל מספר דקות .
יוצקים את הרוטב על גבי הבלינצ'ס המצופפים .
לפני הגשה מעבירים לכלי שאפשר לחמם בתנור , מפזרים פרמז'ן ומקרימים בתנור .