עוגת שוקולד עם קרמבלס בוטנים מלוחים
אני מתה על השילוב של מתוק ומלוח. אני מתה על שוקולד ואני מתה על בוטנים מלוחים.
אני כל הזמן מחפשת עוגות פרווה. אין מה לעשות, אני בירושלים וצריכה ספק את דרישות השוק.
אז זו התוצאה והיא טעימהההההה
כמובן שאפשר להכין את זה עם כל עוגת שוקולד שאתה רוצים.
רק תזכרו, העוגה צריכה להיות עסיסית כיוון שאין קרם.
עוגת שוקולד עם קרמבלס בוטנים מלוחים
תבנית 26 או 2 תבניות אינגליש ארוכות
300 גר' סוכר
10 גר' סוכר וניל
350 גר' קמח
10 גר' א. אפיה
90 גר' קקאו הולנדי
כפית סודה לשתייה
360 מ"ל מיץ תפוזים/חלב/מים
4 ביצים
כוס שמן
120 גר' שוקולד מריר קצוץ גס (אופציונאלי)
לקרמבלס:
90 גר' בוטנים מלוחים מקולפים מהקליפה האדומה, גרוסים גס
100 גר' קמח
120 גר' סוכר
40 גר' שמן
לערבב ופירורים גסים.
לחמם תנור ל-170 מעלות
לערבב את כל החומרים היבשים.
לערבב את כל החומרים הרטובים
להוסיף את תערובת הרטובים לתוך קערת היבשים ולערבב היטב עד שלא יהיה גושים.
להוסיף את השוקולד הגרוס גס
לשים בתבניות משומנות ולפזר למעלה את הקרמבלס.
לאפות כ-40 דקות עד שקיסם יוצא עם קצת פירורים לחים.
בתיאבון
גילת יובל
מאפים ונפלאות קונדיטוריה ביתית