מתכון לעוגת גבינה

מרכיבים

 

6 ביצים L מופרדות

 

כפית תמצית וניל

 

3.5 כפות קורנפלור

 

2 כפות קמח שטוחות

 

700 גרם גבינה לבנה 5%

 

4 כפות פודינג וניל

 

חצי קופסה שמנת מתוקה

 

 

אופן ההכנה

 

מתחילים להפריד את הביצים ולאחר מכן לוקחים קערת נירוסטה סולתם ומערבבים את הגבינה,תמצית הוניל והחלמונים.

מוסיפים את הקורנפלור וגם 2 כפות קמח דקות.

לוקחים מיקסר ידני ומתחילים להקציף את הפודינג עם חצי קופסה שמנת מתוקה וחצי כוס סוכר.

מקציפים את החלבונים עם שאר הסוכר ומקפלים לתוך הגבינות.

אופים בתנור במשך רבע שעה על 190 מעלות ואז ממשיכים לאפות במשך 50 דקות על 170 מעלות.

 

בתיאבון

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל - מתכונים - בישולים