מתכון מרק עגבניות

מרכיבים


חצי רסק עגבניות
חצי כף פפריקה
4 עגבניות בגודל בינוני
בצל אדום חתוך דק
2 שיני שום
חצי בטטה
ליטר מים
חצי רסק עגבניות
חצי כף פפריקה
רבע כפית פלפל שאטה טחון
חצי כפית סוכר
2 פרוסות לחם
פלפל שחור גרוס דק
קורט מלח

 


אופן ההכנה


מרתיחים סיר עם מים של סולתם וחורצים את העגבניות ולאחר מכן מסננים אותן.
לאחר מכן מחממים סיר עם 2 כפות שמן,אפשר גם קלחת ומתחילים לטגן את הבצלצלים עד לקבלת הזהבה ובמקביל קוצצים את השום ומוסיפים אותו לבצל שמיטגן.
מקלפים את העגבניות ומוסיפים לבצל,מבשלים במשל דקה שתיים ומאז מוסיפים את הבטטה כשהיא חתוכה לקויביות קטנות ולאחר מכן מוסיפים את כל המרכיבים לסיר עם המים יחד עם רסק העגבניו,התבלינים והסוכר.
מבשלים במשך 15 דקות על אש בינונית וחותכים את הלחם לקוביות.

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל - מתכונים - בישולים