מתכון שניצל תירס ועוף

מרכיבים:


קילו חזה עוף טחון
2 בצל קצוץ
כפית פפריקה אדומה
פלפל שחור גרוס דק
קורט מלח
כפית מתבל עגבניות
2 כפית פפריקה אדומה
כפית סודה לשתיה
8 כפות שמן
2 תפוח אדמה
1.5 כוס תירס
ביצה טרופה
קערה עם פירורי לחם


אופן ההכנה


חותכים את הבצלים לקוביות ומחממים מראש מחבת סולתם עם 4 כפות שמן זית קוצצים את הבצל ומטגנים עד לקבלת הזהבה,פורסים את השום ומטגנים תוך כדי ערבוב.
פורסים את הפטריות ומוסיפים למחבת עם הבצלים ומערבבים.
מוסיפים את הבירה ושאר המרכיבים,מערבבים קמח ושליש כוס מים ומוסיפים וממשיכים לבשל במשך 3 דקות.
חוצים את הפרגיות ומוסיפים למחבת וממשיכים לבשל כ-25 דקות.

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל - מתכונים - בישולים