טירמיסו פירות מסוכרים

טירמיסו פרות מסוכרים

החומרים:

3 חלבונים.

300 גרם מסקרפונה.

7כפות סוכר

קורט מלח

20 יח' בישקוטים.

כוס וחצי פרות יער.

אננס משומר חתוך לקוביות (לשמור את המיץ!!!!!!!)

תמצית וניל כפית אחת.

 

אופן ההכנה:

בסיר מרתיחים את מיץ האננס,הפירות היבשים ו 2 כפות סוכר.

מוסיפים את הווניל ומצננים.

בינתיים  מקציפים את החלבונים עם קורט מלח עד לקבלת קצף ראשוני.

בהדרגה מוסיפים 5 כפות סוכר וממשיכים בהקצפה עד למיצוק הקצפת.

מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את הגבינה ומערבבים עד לקבלת מרקם הומוגני.

 

הגשה: 

את הבישקוטים שוברים לשניים וטובלים משני הצדדים בסירופ שהכנו.

בכוס יין שמים מעט מהקצפת מעליה בישקוטים וקוביות אננס ומזלפים מעט מהסירופ.

חוזרים שוב על הפעולה.

לקשט בשני עלי נענע ולשמור בקירור עד להגשה.

 

בתיאבון!ֿ

 

במרכז - תוכן איכות לקבוצות

מתוך התפריט אותו מכינים בסדנת בישול חלבי 

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל - מתכונים - בישולים
בחר
בחר