מאפינס תפוחים ויוגורט מבית שירננה עוגות מעוצבות

רכיבים:
2 כוסות קמח
½ כוס סוכר
½ 2 כפיות אבקת אפייה
½ כפית מלח
½ כפית קינמון טחון
1 כוס יוגורט רגיל/מתיקות מעודנת/ וניל/סויה
1 ביצה
¼ כוס שמן קנולה
2 כפות חלב
1 תפוח, קלוף וחתוך, לחילופין: מחית תפוחי עץ / רסק או ריבה.
1/3 כוס צימוקים/ אוכמניות/ פטל וכיוב`.
אופן הכנה:
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח והקינמון.
בנפרד, לערבב את החומרים הרטובים: יוגורט, ביצים שמן וחלב, להוסיף את התפוחים/רסק תפוחים. למזג את שתי התערובות עד לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף את הצימוקים/אוכמניות/פטל לתערובת.
לשמן קלות תבנית מאפינס וליצוק את התערובת עד לכ- 2/3 הגובה.
להכניס לתנור בחום של 200 מעלות, 20-25 דקות, או עד שבבדיקה עם קיסם, המאפינס מוכן.
לצנן כ- 5 דקות לפני שמעבירים לרשת הקירור.

שירננה עוגות מעוצבות וסדנאות בצק סוכר


http://shiranana.co.il


http://goo.gl/HRwng


http://shirananacake.blogia.co.il

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל - מתכונים - בישולים