צריכה את עצותיכם בדחיפות...
אני כבר לא יודעת מה לעשות ...
בשנים האחרונות הייתי מחוזרת מאוד מצד גברים לחלק מהצעותיהם נעניתי בחיוב אך הם תמיד כשלו כי מטרתם היחידה הייתה להשכיב אותי בסופו של דבר ולא מעבר לזה ...
בשבוע האחרון הכרתי בחור מקסים שהווא סטודנט שגר בעיר שלי , מפה לשם דיברנו בטלפון והחלטנו שאנחנו יוצאים כי היה בנינו חיבור ממש מושלם עוד מהשיחה הראשונה
הוא ג'נטלמן אמיתי , בחור טוב יש לנו הרבה נושאי שיחה משותפים וממש טוב לנו ביחד אבל בדייט השלישי שלנו הוא לפתע נהיה טיפה שונה
הוא לא מפסיק לדבר על סקס וכמה בא לו ששנשכב כבר ומה הוא יעשה לי וכמה שיהיה לנו טוב ביחד ודיבור מאוד מיני ובוטה , כל שיחה שלנו והכי תמימה פשוט מגיעה לרבדים האלה ... אתמול סמסתי לו הודעה ארוכה ומפורטת שמסבירה אותי בצורה ברורה וכנה שאני רוצה שניקח את הדברים לאט ושלא נכון לדבר על זה כרגע ושזה סתם זול ומכוער
הוא טוען שהוא מבין אבל אני מרגישה את שהינוי שבו , פתאום הדיבור שלו לא רך כמו תמיד , הוא כבר לא אומר לי כל מיני משפטים מתוקים ... כבר כמעט ולא מתקשר מ100 לפונים ביום לטלפון אחד וגם זה לא ...
הוא יודע גם שאני בתולה ... ושזה עניין קשה ורגיש
אני לא יודעת מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה הזאת
אני לא רוצה לחתוך כי הוא מוצא חן בעיניי מאוד אבל אם לא תהיה ברירה כנראה שזה מה שיקרה עם כל הכאב ...
יש למישו הצעה ??