צעד מחאתי
אחרי שהואשמתי בהתנהלות "שלא ביושר" ובהפיכת הליגה למסחרה, זה הוציא את הטעם מהמשחק, וגם אם הייתי זוכה בליגה הנאת הניצחון שלי לא הייתה שלמה...אנשים ששיחקו איתי בליגות הפנטסי בשנים קודמות (גונגו, דידי, רחביה, הומרס...) יודעים שללפעמים הפסדתי ולפעמים לקחתי אליפות ללא טריידים וכל השטויות האלו.
גם להפסיד בכבוד צריך לדעת...וישחקו הלוזרים ביניהם
אין לי עניין להתנצח ולהתנגח ואני גם מסכים איתך לגבי העובדה שזה בסך הכל משחק. גם לא הבנת אותי לגבי ההגדרה
לא אמרתי חוסר יושר. הקבוצה שלך היא הטובה בלידה **בצדק**, ואתה צודק שברגע שהכל הופך בבל"ת זה לא שווה. אני פשוט העליתי פה נקודה, אישית, ואף ניסיתי לרמוז לך מספר פעמים, בדרכים הומוריסטיות כיון שאני לא מאמין בלריב עם אנשים, שההצעות שלך לא מתאימות לי, והמשכת להציע. אין לי בעייה עם זה, אני חוזר ואומר שאני לא מתכוון לפגוע באף אחד, אבל בעקבות ההצעה האחרונה ששידרה, מה לעשות, תרצה או לא תרצה, אפילו דידי הרגיש את זה, התנשאות, הגבתי.
גונגו - תראה, יש נקודה מסויימת פה. אם אני, שאכן נאבק על פליי אוף, נותן את ון אקסל תמורת אלווין ויליאמס, זו טפשות. אם רחביה שסיים את העונה עושה אותו דבר זו מסחרה. הדגשתי אבל, שלא ידעתי את פרטי הטרייד של מקגריידי, ועכשיו כשאני יודע אני יכול לומר שלשלושה על אחד לא הייתי מתנגד.