עוד כמה דברים לגבי שיפוט
אני מקבל שלפעמים שופטים טועים בג'דמנט קולס,(PI או הולדינג למשל), זה חלק מהמשחק והם בני אדם ,כולנו טועים
מה שאני לא מוכן לקבל זה שופטים שלא יודעים את החוקים,עיוורים או מתעלמים מהחוקים בכוונה
מספר דוגמאות מהמשחק של הג'טס:
בחצי הראשון כשהפאטס בעטו פאנט והמגן של הג'טס קיבל פנלאי על פייס מסק(שבהחלט היה) השופטים אמרו שזה היה לפני הבעיטה ונתנו לפאטס את הפוטבול בחזרה,אחרי שראיתי את הריפליי 5 פעמים זה ב 100 אחוז נעשה אחרי הבעיטה ואמנם היה צריך להיות פנלטי של 15 יארד אבל רק אחרי שהפוטבול עובר לג'טס.
בחצי השני בפאמבל של הרננדז(שברור שזה לא היה פאמבל והריברס קול היה נכון) - השנה שינו את החוקים ,כל איבוד כדור הולך ישירות לריוויו ולא צריך צ'אלנג' ,אבל יש גם דברים אחרים שקשורים לחוק הזה וזה מגיע מספר החוקים עצמו:
"אם מאמן זורק דגל לאחר איבוד כדור שהולך לריוויו אוטומטי הוא מקבל מיידית דגל ו 15 יארד פנלטי,אם הדגל גורם לדיליי אוף גיים אז גם אופציית הריוויו מבוטלת וההחלטה שהייתה עומדת בלי ריוויו"
זה קרה השנה פעמיים במשחקים של הראמס-סקינס שם המחליפים לא זרקו את הדגל וקיבלו על זה בראש
ולפני שבועיים בקולטס-פאקרס ושם זרקו את הפלג לפי החוקים.
ומה היום כלום? השדר אמר שהפאטס זרקו דגל,אני ראיתי את ביליצ'יט מרים את הדגל האדום מהדשא ומחזיר אותו לגרב, איפה שופטים? לא יודעים את החוקים
במהלך האחרון בהארכה השחקן של הפאטס היה על הדשא ותפס את סאנצ'ז ברגליים ממש שניה לפני הפאמבל, לפי ספר החוקים שחקן שנמצא על הקרקע לא יכול לתפוס את הק"ב ברגליים,זה חוק שנוצר אחרי הפציעה של קרסון פאלמר והודגש עוד יותר אחרי הפציעה של בריידי שנפצעו בדיוק מאותו מהלך,ושוב לא צריך להיות פה שיקול דעת,זה אוטומטית 15 יטאד והפוטבול חוזר לג'טס
אז מה יש לנו? שופטים עיוורים, שופטים שלא יודעים את החוקים או מתעלמים מהחוקים בכוונה