עזרה קטנה לפתיחת מאפייה

עזרה קטנה לפתיחת מאפייה

שלום לכולם! 

יש כאן אולי במקרה גולשים שעוסקים בתחום הקולינריה באופן מקצועי ומנהלים מקום? האמת שאני זקוק המלצה קטנה, ואולי תוכלו לעזור. אני אופה במקצועי, ובקרוב אני פותח מאפייה משולבת בקונדיטוריה חדשה, שהיה החלום שלי כבר הרבה מאוד זמן. מאחר והמומחיות שלי זה ייצור לחמים, אני הולך למכור מגוון רחב של סוגי לחמים שנאפים בעבודת יד, כריכים וסלטים. חשוב לי מאוד שהלחמים ימכרו בצורה איכותית, ולכן אני זקוק לפורסות לחם איכותיות וטובות, עם להבים חדים, שיכולים לפרוס את הכיכרות בצורה טובה תוך כדי שמירה על המרקם של הלחם ועל מורתו. מישהו מכיר מקום מומלץ לרכישה?  

תודה!

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
עשה זאת בעצמך