לגבי רוננין וכל מה שהיה
ראשית נאמר: "יהי זכרו ברוך" רוננין היה חבר ותיק ומוערך והוא יחסר לנו בנוף לאחר שהתרגלנו שאפילו כשהפורום לא פעיל באוגוסט, הוא עדיין ירשום שמחר יהיו - 30 מעלות בצל... נזכור ואתו כאחד מאיתנו שאהב מזג אוויר בכל רמ"ח אבריו ושס"ה גידיו.
לפני מספר ימים לאחר אותה ההתכתשות של השבוע האחרון כתבתי פה פוסט לגבי הסדר בפורום, בקשתי מכם להרגע, דברתי אתכם על אחווה ופרגון, עכשיו לאחר מה שקרה אולי נשכיל להבין להיות בעד הבעד ולא בעד הנגד...
חבל על מילים לא יפות, על כעסים, על שניה של חוסר מחשבה, הטרדות הצקות, ריבים, רואים כמה זה מיותר?
אני מאוד מבין את מי שכעס קודם ודיבר לא יפה ועכשיו מכה על חטא, אם היינו משאירים את אותם פוסטים מכוערים בהם רוננין הותקף ( ואפילו התבקשתי להעיף אותו מהפורום ממספר אנשים במקביל ) ולא מוחקים, הייתם עוברים קצת על אותם שרשורים עכשיו ומקבלים קצת פרופורציה ומרגישים רע עם עצמכם עוד יותר, זה מה שאני בתור מנהל רואה מהצד.
אז אחרי מקרה כזה, רק שנבין כמה חשוב להיות יחד ולא להיות יהיר ובוטה כשממש לא צריך, לכל אחד יש סיפור, כל אחד עובר דברים בחיים ולא כולם נולדו שווים, אין צורך להעליב ולגדף, יש לפעמים ימים פחות טובים לכל אחד, אנחנו בני אדם, קצת סולידריות לא תזיק ולפעמים כשאחדים מאיתנו משוועים גם לקצת תשומת לב אז הם מטריפים את האחרים, בואו ננסה לקחת דברים יותר בקלות עם קצת פחות אמוציות ופחות גאווה ולזכור שמהצד השני יש בנאדם, מישהו כמוני שלפעמים חושב אחרת, זה הכל, קצת יותר לצחוק וקצת פחות עצבים, או במילם אחרות - "LET'S TAKE IT EASY".
בואו ניקח את הכל בפרופורציות, זה רק מזג אוויר ולא סוף העולם, הפורום הזה לא שווה את הפוסטים שלו אם הוא נפתח כדי להעליב ולריב, אני מציע שבכל פעם שהטורים עולים סתם, פשוט להזכיר לכולם את מקרה רוננין ואת השטות שקרתה בריב האחרון, זה פשוט יזכיר לכולם מה חשוב ומה לא.
אז אני אסכם בשם כולם ואומר: תודה רוננין וסליחה על מה שהיה.