תקרא שוב את התחזית ותבין .תשתדל לא לצטט בסיזונט .שני הפורומים הללו בעלי אופי שונה ושם נהוג יותר לפענח את המפות עד ל168ש ולתרגמם לאופציות קיימות בצורה מקצועית ורלוונטית למפה שאותה רואים.תוכל לצטט בכל מקום אך לא שם מהסיבה שנקבתי.
בסדר זה הקטע של הפורום פה, זה משהו שאני חייב לציין שאני גם מאוכזב ממנו, אבל זה טבע האדם כנראה, אוהבים יותר להתרכז במערכות קיצון ופחות במצב הקיים והיציב, אבל בכל זאת קח בחשבון שאנחנו מדינה שאין בה יציבות בחורף, יש תקופות ארוכות של יובש ולאחר מכן מערכת גדולה, בכל אופן בקשר לצפון עדיף לצפות לדעתי לכמות עונתית מתחת לממוצע, כנראה שרוב המקומות ובעיקר אלה שגשומים בדרך כלל לא יגיעו לממוצע
חיי בקשר לסיזן נט גם אני שמתי לב שהם לא אוהבים את מה שכתבתי למרות שגם שם אני קורא קבוע במשך שנים והצורה שכתבתי הייתה טובה אבל שמתי לב שהם הם לא אוהבים הורידו את השרשור למרות שכתבתי למנהלים
ערב טוב לכולם.עוד לפני העדכונים לערב זה רק אחדד את שאמרנו שוב ושוב.מערכת מאפיק קר ראשון לעונה עם טמפ נמוכות בסוף חודש זה.אפיק קר יותר ב10.1.מגה מערכת בנוסף לכך ועליה נדבר.אני כותב שוב ושוב את הדברים מכיון שאני מקבל הודעות מרובות למייל הפרטי מאנשים מתוסכלים מהמצב במפות אשר מהתרחישים שלהם לא ניתן להבין דבר!ארבעה ימים אחרונים היו 12 תרחישים מנוגדים אחד לשני וזה עצוב מאוד שכך מודלים ומחשבי על מפענחים מציאות המשתנה בכל רגע.התחזית נשארת בעינה.תהנו.
פרט לכך דיברנו בפירוש ובשפה שאיננה משתמעת לשני פנים שיש ירידה אחת של אפיק בסוף החודש וירידה נוספת של אפיק קר יותר בתאריך שנקבנו.זו בדיוק התחזית.לא נכנסנו לכמויות או לסוגי משקעים או שלג.אמרנו ירידת אפיק לראשונה העונה כאשר כל המערכות היו סתויות זו החורפית ממש הראשונה כתוצאה מאפיק צפוני ולא משקע רום.