גיא, אני שמחה שוב ״לקרוא״ את קולך ולהבין שאתה עדיין כאן.
אני מקווה שהדברים שהעליתי לעיל יתרמו, ולו במקצת, לשקף לכמה אנשים את הרמה, האיכות והעניין של התגובות שלהם...
אני מסכימה מאוד עם ariegr1 (אם כי הייתי מתנסחת בצורה יותר עדינה) ומוסיפה שחשוב שאתה גיא, מרשמלו, יוסי וכל שאר החברים המקצועיים שכאן, חשוב שתסתכלו על הצד החיובי, אפילו שהרע בד״כ בולט יותר.
אתם הרקע הלבן והגדול לכל הנקודות השחורות שצצות כאן מדי פעם. הסתכלו על הצדדים החיוביים. תראו כמה צפיות יש לכל הודעה שלכם!! כמה אנשים נכנסים לכאן (כמוני!) בשביל לשמוע חוות דעת מקצועיות. בשביל לנסות להבין מה מסביר את החורף הרדום הזה.
המון המון צפיות גיא!!! וכל כך חשוב שתמשיכו לכתוב כאן, להציג את המפות, לסביר את התנועות של הרמות והשקעים. אתם תורמים לכל כך הרבה אנשים!!! קטילות וביקורות מעליבות תמיד יהיו, זה המחיר של הצגת מידע בפורום פתוח, אבל אנא, התעלמו!!! התעלמו בשביל כל אותם צופים רבים שאתם באמת מעניינים אותם. ואפילו תוסיפו עוד דברי הסבר. כמה שצריך וכמה שנראה לכם. בשביל זה רוב הצופים נכנסים לפורום הזה!!
אם ״תסתגרו״ באיזה אתר או פורום סגור, אתם עלולים לפגוע דווקא במי שהדברים שלכם באמת חשובים לו!
חשבו על זה בבקשה!
(ואל תדאגו, זו שנה מעוברת. לפי הלוח העברי יש עוד מספיק זמן לחורף לחזור לפני בוא האביב, ובגדול!! תחשבו כאילו אנחנו רק באמצע טבת וחודש שבט עוד לפנינו... בע״ה הכל עוד יכול להשתנות. לא להתבייש להתפלל!