תודה רבה לכם SNOWLOVER בני ואוסמה חברים אין לכם מושג כמה אתם משפיעים עלי.
כל מה שכתבתם נכון אני נותן סקירה מקצועית לפי סמך המפות בלבד בלי להתחשב בטווח הארוך או הקצר פשוט כל עדכון משנה את הדברים שלי לפי תגובת המפות, אני טעיתי רק בגלל שחודש פברואר כל שנה בעייתי מבחינה סינופטית לגלות אותו כי יש הרבה תנאים שפועלים הן לטובתינו והן לרעתינו וזה מקשה עוד יותר לפצח את תעלומת החודש הזה , למרות שגפס מתנדנד פה ושם יש עד דקה 90 לדעת אם המערכת תקרה בפועל או אם לא.
אני מזכיר לכולכם את המערכת של סוף נובמבר או תחילת דצמבר שגפס עלה עליה בהתראה רק של יומיים לפני התחלה וזה היה שוק לכולנו ואף אחד לא יידע שזה מה שיהיה =]
יש משפט האומר כי "אי אפשר לדעת מה קורה , עד שזה קורה" =]
לכן עדיין צריך לחכות מה שכן סוף החודש נראה הרבה יותר טוב ואם במידה יהיה חיבור של האפיק מהרמה הסיבירית לאזורי הבלקן ולא לים התיכון אז יש סיכוי שנראה מערכת שלגים דומה באופייה לשנת 1992 ואני לא צוחק הפעם.
אני עדיין צריך לברר את זה ואת סדר ההתרחשויות שנותנות המפות כי זה עדיין לא מובן אני עוקב באדיקות אחרי מה שקורה בטווח הרחוק בשבוע האחרון והמגמה לאוויר פולארי וקוטבי לאזורינו נשמרת שזה דבר טוב מאוד אבל הוא יכול לקרות ב-2 דרכים.
הראשון זה להתחבר עם האפיק שנמצא בים התיכון ככה שצפון מצרים ולוב יקבלו את הטמפרטורות הנמוכות ביותר, או שהוא יכול להתחבר עם האפיק באזורי הבלקן ככה שגם טורקיה גם קפריסין וגם אנחנו נקבל את הטוב יותר.
עכשיו צריך לבדוק זאת =]
וידידי SNOWLOVER תודה על התמיכה והעידוד האינסופי שלך על אף שאני די חדש בפורום ויודע לקרוא מפות רק 4 חודשים וכבר להגיע לרמת הבנה כזאת זה באמת תדבהמה בשבילי אני חושב שזה רק עוזר לי ורואים שאני מעוניין להיות חזאי בכיר בעתיד כי הפוטנציאל התקדמות שלי עולה מהר מאוד וקל לי ללמוד את הדברים כשאני רוצה , לעומת זאת בלימודים קשה יותר אבל אני בעצמי מרגיש איזה עליית מדרגה עשיתי כאן בפורום מתחילת דרכי וכל זה לא היה לולא אתם הייתם כאן בשבילי ועוזרים לי ואני מדבר על כולכם חברים!
תודה רבה לך ידידי אני שמח שיש לך קשרים עם אנשים מהצבא , אם אתה יכול תשלח לי הודעה פרטית ותדרוך מה לעשות כאשר אני יגיע לצו הראשון בראיון אישי כי אני ממש רוצה להתחיל להיות עוזר חזאי בחיל האוויר ואז להיות מוכשר לחזאי אני ממש צריך כל עזרה שלכם תודה רבה לך אין לך מושג כמה אני מעריך אותכם אחד אחד על הכל =]
לכל עזרה בתחום החיזוי נא לפנות אלי בפרטי 
כתב מזג אוויר בארץ ובעולם, מסקר תופעות טבע, ידע בתחום כשלוש וחצי שנים 
מנהל קבוצת מזג האוויר בישראל לווצאפ 
עובד על פאנל חדש של תחזיות לטווחים הארוכים