זו ממש לא הייתה הכוונה..
פשוט מצחיק אותי שכול אדם מרשה לעצמו
לומר דברים שהוא רוצה בדרך שהוא רוצה,
א. יותם, תאמין לי, אני לא מתהלל סתם, אני אינציקלופדיה מהלכת בנושאי סרטים, יש לי אוסף סרטים של למעלה מ 1000 DVD, מכול הז'אנרים, בנושא סרטי האימה, אין כמעט סרט שלא ראיתי, קראתי כמות של ספרים בנושא, והבנה בתחום יש לי, מישהו לא אוהב את הכתיבה שלי? שלא יקרא, כמו שאני מניח שיש עוד כמוהו,
רק שהם לא מרשים לעצמם לפתוח הודעות בפורומים ולהנחות אותי לא לכתוב, זה ילדותי וגם לוקה בסתם רישעות, וזה מעצבן אותי, כמו ההנחה של "אני לא יודע על מה אני כותב",
וזה מזכיר לי את ההנחה של דירשנר שאני לא יודע על מה אני כותב, או לא יודע לכתוב, כי הרי ר-ק הוא יודע, רק הוא כותב, רק הוא מבין, אנשים נוטים לנכס לעצמם ידע מוחלט, עם זה אין לי בעיה, זה אנושי, אבל למה לפרסם הודעה בפורום שמיועדת לי, לומר לי שהוא לא אוהב מה שאני כותב, שאני לא מבין בזה, ושעלי להפסיק?
הוא כותב שטויות, אני זה שפרסם הודעה שקראה לו להפסיק לכתוב בפורום?
להבדיל ממנו ומכל הדירשנרים למיניהן, אני אף פעם לא פתחתי פה מיוזמתי על אף אחד, לא ביקרתי מגזין מתחרה על רמתו או על דוגמא לכתיבה בו, אז למה אני צריך לשתוק בכול מקרה של ביקורת לא ממש בונה כזאת?
ושוב, אני לא מתהלל סתם, אני לא מבין גדול בקולנוע ספרדי ולכן אני לא כותב מדור בנושא, ספציפית בז'אנר האימה אני יכול לתת הרצאות בתחום, ולכן אני מרשה לעצמי לענות כמו שעניתי.