בעזרת ה' יתברך
יום חמישי, י"ד אב ה'תשע"ט,פרשת השבוע: ואתחנן, שבת נחמו
יְהִי שֵׁם ה' מְבֹרָךְ, מֵעַתָּה וְעַד־עוֹלָם:
מִמִּזְרַח־שֶׁמֶשׁ עַד־מְבוֹאוֹ, מְהֻלָּל שֵׁם ה':
רָם עַל־כָּל־גּוֹיִם ה', עַל הַשָּׁמַיִם כְּבוֹדוֹ:
ה' אֲדֹנֵינוּ, מָה־אַדִּיר שִׁמְךָ בְּכָל־הָאָרֶץ:
שלום וברכה אחים יקרים ואהובים
החוקר היפני ד"ר מסרו אמוטו גילה במחקר מרתק את השפעת גלי הקול על המציאות החומרית – לפי איכותם הרוחנית (ניתן לראות זאת בספר "המהפך" מאת הרב זמיר כהן). ד"ר מסרו אמוטו הוכיח באמצעות בדיקהמיקרוסקופית, כי מים הנמצאים במקום בו נאמרים דברים חיוביים או שליליים, מושפעים פיזית מאיכות הדיבור. אם נאמרו דברים חיוביים בסביבת המים, לאחר תהליך של הקפאתם מתקבלות צורות קריסטל נפלאות ומוארות. אך אם הדיבורים היו שליליים של ביזיון, קללות וכעס, מתקבלות צורות מכוערות ושחורות.
למענכם ולטובתכם
א. נאמר בתורה: "מִדְּבַר שֶׁקֶר תִּרְחָק", וכן "וְלֹא תְשַׁקְּרוּ אִישׁ בַּעֲמִיתוֹ". ובדברי הנביא ירמיהו נאמר בגנות השקר: "לִמְּדוּ לְשׁוֹנָם דַּבֶּר שֶׁקֶר הַעֲוֵה נִלְאוּ". ודוד המלך אמר: "דֹּבֵר שְׁקָרִים לֹא יִכּוֹן לְנֶגֶד עֵינָי". ועוד אמרו חז"ל ש"כת שקרנים" אינם זוכים לקבל פני שכינה.
שימו לב! והיזהרו!
פורסם ע"י מנהל האתר ב
למניינם7-5-19 09:44
הנהלת הפורומים
הודעה חשובה למשתמשים standoff}=pussy-galore
שלום לכם,
זו לא הפעם הראשונה שאני נאלץ לפנות לשניכם. אני מבקש להפסיק להתווכח אחד עם השני ולדבר בשפה בוטה שעוברת על חוקי הפורום. זה לא משנה מי התחיל מה. אני מבקש להתעלם אחד מהשניה ובמידה ואחד מכם מדבר רע על השני - לפנות אליי ואדאג למחוק ולחסום אותו. הנושא הועבר להנהלת וואלה. במידה והשיח ביניכם ימשיך כך, שניכם תמחקו ותחסמו מהפורום לצמיתות. נא לשמור על תרבות דיון.
standoff אינו מחובר
standoff ביקר בפורומים לאחרונה ב 15-08-2019 03:19
הצטרף אל וואלה! פורומים ב-13-7-19 11:56
"אמר רבי ירמיה בר אבא: ארבע כיתות אין מקבלות פני שכינה: כת ליצים, וכת חניפים, וכת שקרים, וכת מספרי לשון הרע. כת ליצים, דכתיב משך ידו את לוצצים; כת חניפים, דכתיב כי לא לפניו חנף יבא; כת שקרים, דכתיב דובר שקרים לא יכון לנגד עיני; כת מספרי לשון הרע, דכתיב כי לא אל חפץ רשע אתה לא יגורך רע, צדיק אתה ה' לא יגור במגורך רע"
"שְׁמַע יִשְׂרָאֵל ה' אֱלֹהֵינוּ ה' אֶחָד"