איך לא למות
שלום חברה
כןצ כן. זה שמו של ספר רציני ביותר שיצא בשנה האחרונה לאור והוא מדבר על בזכות מה אנו זוכים באריכות ימים.
אז מה מסתבר, שהכל תלוי ב-3 גורמים עיקריים:
1. לחץ דם.
2. סוכר.
3. כולסטרול וטריגליצרידים
כאשר מגיעים לגיל 60 ומעבר בעצם כולנו או רובינו הופכית לפצצות מתקתקות. נוסיף לזה גם את הסידן שבורח מהעצמות והסחוסים שנשחקים.
אז מה כאן הסיפור שלנו.
הלבלב מתעייף ורמות הסוכר מתחילות לעלות.
ואז אי אפשר לאכול כמעט שום דבר נורמלי. אני לא מדברת על עוגות וגלידות. אני מדברת על סתם קצת ענבים בלילה או חתיכת אבטיח... זה לקום בבוקר עם 170 סוכר. שלא לדבר על תמרים, צימוקים וכו'.
ואם חשקה נפשך למשל בגבינה צהובה 20 אחוז או יותר. מה יש. זה יותר טעים. אז הכולסטרול קופץ לשמיים ואתה הופך לפצצת זמן מתקתקת המוות אורב לך בפינה.
אז משהו כאן מקומם ולא ברור.
מצד אחד אנשים בעבר מתו מזיהומים, וכיום כשכבר האריכו את החיים אז רובנו נגררים לעבר הבלתי נמנע במדרון תלול פחות או יותר.
כי מי כבר יכול ואיך להגיע לגיל 60 70 ומעבר עם סוכר תקין, לחץ דם מאוזן והעיקר עם כולסטרול נמוך. כל זה בלי תרופות. אז לתגובתכם.
בברכה