גילה גילה איזה מזל יש לנו שדעותייך זה לא מה שקובע
אני גנובה על אנשים שיש להם תיאוריות, וממציאים לנו תורה חדשה כי זה מה שנוח להם.ובמקביל איזה מזל שקיבלנו את ספר התורה ששם בדיוק כתוב לנו מה בריא ומה לא ומה מותר ומה אסור.
מה לעשות שמי שברא אותי ויצר אותי יודע הכי טוב מה טוב בשבילי...ואיזה מזל שלא קוראים לו גילה, והוא ממציא לנו כל הזמן תיאוריות.
אז גילה...רק לידיעה....הדם הוא הנפש.....וזה ציטוט מהתורה, ומשם אנחנו למדים שהדם הוא הנפש, לכן אנחנו מצווים בשחיטה בדרך מסויימת שהיא תהיה הכי פחות סבל לחיה עצמה, וכן אנחנו מצווים לנקום את כל הדם מהבשר, ולכן אנחנו מכשירים את הדם עעם מלח גס 7 פעמים על מנת שהדם יצא ממנו, שלא דבר על חלקים פנימיים שבאופן עקרוני מותר לך רק לצלות אותם בגלל הדם כגון לבבות וכבד. אז אל תמליצי לאכול חיות שהם בחיים, כי נאמר ו"נטמעת בם" כלומר ככל שהחיה יותר חיה ואת אוכלת אותה את עוד עלולה לקבל את האופי שלה.
ובכלל לענייני בשר....תסלחי לי אני אומרת לך שכרגע שמעתי ממך את השטות הכי גדולה....כאילו שאנשים רוחניים נהפכים לצמחוניים....אז יקירתי בדיוק ההפך...והעובדות אומרות שרק אנשים חומריים הם צמחוניים.
עכשיו בואי נבדוק........
מיטב האנשים הרוחניים , רבנים ולא משנה מי אוכלים בשר לפחות בשבת...תלוי מה מצבם הכלכלי. וכל האנשים הרוחניים שהיו לנו אי פעם בהיסטוריה אכלו בשר....נתחיל עם אברהם אבינו, ונמשיך בדוד המלך, שלמה, וכו'....ואילו לפי הכתובים איזבל שעבדה אלילים והיתה חומרית היתה צמחונית.ואפילו על עשיו נאמר שהיה אדמוני וצמחוני, כי הוא צד חיות בשביל ההנאה, ואו בשביל להביאם לאביו הרוחני, אבל בפועל הוא מכר את בכורתו בשביל נזיד עדשים , אפילו לא בשביל כבש, וזה מראה כמה הוא היה בהמי.
דבר שני הקב"ה אמר לנו בדיוק איזה חיות כדאי לנו לאכול לתחזוקת הגוף שלנו, ואת לא יכולה ואסור לך לאכול כל חיה, מותר לך לאכול רק את החיות שיועדו לאכילה כגון פרה, כבש, תרנגולת, דג, אין לך מבחר גדול של חיות שמותר לך לאכול....חשבת פעם למה?? למה את לא יכולה ואסור לך לאכול כל חיה?
תחשבי קצת ונראה אותך עונה עניינית לפני שאני אכתוב את התשובות.
האם שמת לב לעובדה שבעיקרון מותר לך לאכול רק חיות שהן צמחוניות??? ואסור לך לאכול חיות טורפות?.....
כוונתי היא למה מותר לאכול רק חיות ספציפיות ולמה מועיל...מה הכוונה מאחורי זה....
אגב נכון שדג לא נחשב לבשר, אבל הוא חיה למרות הכל, ואת מכירה את המשפט מי שאוכל דג בדג ינצל מדג?...
אז נראה אותך עונה על השאלות...וגילה אנא ממך לפני שאת ממציאה לנו תיאוריות חדשות, תבדקי את השטח, כי אם היית בודקת היית מבינה שאנשים רוחניים אוכלים בשר, ואילו אנשים חומריים הם צמחוניים
ושיהיה רק טוב
מלי