יהודייה את כל פעם מציגה תמונה אחרת
אם את טוענת שהמיסטיקאי או המיסטיקאית יצא/ה לסידורים ברגע שאת הגעת זה ממש לא בסדר לזלזל בזמנו של אדם...וזה אסור שזה יהיה.
אם את המתנת שעה, בגלל עיכובים בתור כאלו או אחרים, זה דבר שיכול להיות בכל מקום אצל כל אחד ולא בכוונה רעה, קורה שלקוחות מסויימים צריכים יותר זמן משעה, וככה נוצרים עיכובים. דבר כזה קורה ולא בכוונה תחילה. וזה לא זלזול בזמנו של אף אחד. כל לקוח צריך תשומת לב ולא זורקים אותו אם הוא לא סיים את כל השאלות שלו. ואם כשאת נכנסת למרות שחיכית שעה וקיבלת את מלוא תשומת הלב וכל מה שהיית צריכה מבלי להסתכל על השעון, זה בסדר גמור, ואין פה שום פגיעה מכוונת ו/או זלזול בלקוח.
בנוגע לטלפונים - שהמיסטיקאי/ת עונה בזמן הפגישה. אז עם כל הכבוד ויש כבוד, מיסטיקאי חייב לענות לטלפונים מאחר ואם הוא לא יענה אז המתקשר יכול לחשוב בטעות שמסננים אותו ו/או לא מתייחסים אליו.
לכן מיסטיקאי/ת שמכבד את עצמו חייב לענות לטלפונים, אבל במקביל הוא צריך לתת את מלוא תשומת הלב של אדם שיושב מולו. אני בטוחה שאם היית זאת שמתקשרת ולא עונים לך, היית מרגישה לא טוב עם זה.
לפעמים קורה שמיסטיקאי/ת יושב מהבוקר עד הלילה עם לקוחות מה את מצפה שלא יהיו עיכובים? ו/או שהמיסטיקאי/ת לא יענו לטלפונים? יש עוד אנשים שזקוקים לעידוד או מילה מעבר ללקוח שיושב מולו באותו רגע.
אלף אלפי הבדלות בין מיסטיקאי שמזלזל בזמנו של הלקוח ובזמן שהלקוח מגיע הוא יוצא לסידורים, לבין מיסטיקאי שיושב כל היום ומקבל אנשים ובלית ברירה נוצר עיכוב בתור , וזה קורה בכל מקום אצל הרבה בעלי מקצוע, וזה לא בכוונה רעה.
אני משוכנעת שגם אם הלכת לקופת חולים התור עלול להתעכב ובזמן שתכנסי לרופא הוא יענה לטלפונים...אלף אלפי הבדלות אם הרופא יצא בזמן שמחכים לו לסידורים.
וכנ"ל אם תכנסי לעורך דין וכו'....
אז תלמדי לעשות את האבחנות אם המיסטיקאית זלזלה בך ובזמנך, ו/או זה פועל יוצא של עומס עבודה של המיסטיקאית ורק בגלל שאותה מיסטיקאית מנסה לרצות את כלל לקוחותיה.
והדבר האחרון נתייחס לרגע לבעל ולתוכי...על פי שני סימנים אלו, אני כמעט בטוחה שיתכן מאד מאד שהתכוונת אלי עם הסיפור הזה..אז אם במידה והתכוונת אלי...אני מודיעה פה בקול רם ברור וצלול, שאני מעולה אבל מעולם לא יצאתי לסידורים בזמן שלקוח מחכה לי, ואני זלזלתי במתכוון בזמנו של הלקוח.
אין ספק שקשה לי לעמוד בלוח זמנים מסודר, וזה רק בגלל שאני מנסה לתת ללקוח שלי את מלוא תשומת הלב, ואני לא מעיפה אותו החוצה אחרי שעה, גם אם הוא ישב יותר הוא יקבל את כל תשומת הלב שמגיעה לו. ודבר זה עלול ליצור "פקק" אז כמו שאני מקריבה את זמני למען לקוח שזקוק לי, אז אין מה לעשות יש עיכוב והוא נוצר רק מרצון טוב ולא חלילה מתוך זלזול זמנו של הלקוח.
וכן אני בזמן פגישה עונה לטלפונים, מאחר ואני לא יכולה להתעלם ממצוקות המתקשר, אני מקצרת את השיחה כמה שאפשר, ואומרת שאני בפגישה אלא אם כן העניין דחוף מאד, מצטערת שיש אנשים אחרים שזקוקים באותו רגע ליעוץ...אבל לעולם , לעולם זה לא בא על חשבון זמנו של הלקוח שיושב מולי, הוא מקבל ממני את כל הזמן שבעולם. וכל מה שהוא צריך.
אז יקירתי ...לכל מטבע יש שני צדדים, מי שקרא את מה שכתבת עלול להבין אחרת לגמרי את המציאות, ולפרש אותה לא נכון, בצורה שבה הצגת את הדברים...וצר לי שהדברים הוצגו בדרך מעוותת לחלוטין...מדברייך התפרש כי נעשה לך עוול וגזל, וכי המיסטיקאית זלזלה בך ובזמנך. אז אלו לא פני הדברים....וחבל שאת רואה אותם כך.
שיהיה רק טוב
מלי