למה?????????????והרי לך תשובות - והכל יחסי
לפני הכל ברצוני לציין שתעריף זה עניין יחסי בשבילך 700 שקל זה יקר נורא , אבל בשביל מישהו אחר זה זול מאד.
אני לוקחת 400 שקל לפגישה, ותאמיני לי שבשביל אנשים מסויימים זה יקר מאד , ובשביל אחרים זה זול.
ואיני יכולה לקבוע את סכום הפגישה לפי מצבו הכלכלי של הלקוח כי אחרת זה לא הוגן.
מיותר לציין שכשאני קובעת בתל אביב לאנשים יש לי המון הוצאות כגון שעות נסיעה, דלק, חניה לפי שעה, ושכירות עבור המקום...אבל את הדברים האלו אתם הלקוחות לא רואים. אתם רק רואים שזה יקר עבורכם.
שנית....לכל בעל מקצוע חופשי יש את המחירים שלו, ואת כלקוחה רשאית לבחור למי לפנות ולמי לא לפנות.
כנ"ל זה גם לגבי רופאים, עורכי דין, ועוד כל מיני סוגים של בעלי מקצוע שאמורים לעזור לאנשים, אבל במקרים שלהם אף אחד לא מתלונן.
אם עורך דין לוקח 250 דולר לשעה זה בסדר כי הוא עורך דין ואף אחד לא מתלונן.
למה את לא מתלוננת על כל האומנים שעכשיו ביום העצמאות גוזרים קופות שאמור להספיק לכל השנה???
זה כל כך צורם שזמר לוקח מאה אלף דולר עבור הופעה של שעה...והוא מספק 3-4 הופעות בליל העצמאות, לא רק שזה מקומם, אבל אני כעיקרון לא אלך לראות שום זמר שסוחט ועושק את הרשויות, ואחר כך אין להם באמת תקציבים לדברים החשובים....אבל לא עם ישראל נוהר לראות אותם כאילו שאי אפשר לחגוג בלעדיהם....זה שיא החוצפה...למה על זה אף אחד לא מתלונן???
אז ככה זה במדינה שלנו לכל אחד יש את הזכות לגבות כמה שהוא רוצה עבור שרותיו ולך יש את הזכות ללכת אליו או לא.
שיהיה שבוע טוב
מלי
אני מצדיקה בהחלט את מאוכזבת ומלי את טועה
שלום רב
את רואה מה שאת עושה כאן מלי?
את מצדיקה למה את לוקחת 400 ש'.
אם היית לקוחת 700 נראה אותך שהיית מצדיקה את זה!!!
מה שמאוכזבת התכוונה לומר, שאין שום הצדקה שעבור שעת תיקשור מתקשרת תגבה 700 ש'!
הרי יש מחיר ממוצע במשק לדברים האלה.
ואל תגידי לי מלי, שכאשר מתקשרת קובעת מחיר של 700 ש', היא עושה זאת בתום לב!!!
אל תגידי שכל כך קל לה לקבל סכום זה!
בשביל זה היא צריכה להתאמץ, את לא חושבת?
היא צריכה לומר "כמה היא מקצועית", או שאולי רבים משחרים לפניה כי היא מופיעה בתיקשורת...
מבטיחה לך שאם היא קובעת 700 ש', שזה הרבה למעלה מן הממוצע, היא יודעת, שהיא עושה את זה מטעמי פרנסה, ונניח שזכותה, אבל אז היא צריכה לתפוס אישה כמו מאוכזבת שנמצאת במצוקה, ולשכנע אותה, למה דווקא היא כן יכולה לעזור לה, ותמורת הסכום הזה!!!
זאת מאחר והמתקשרת יודעת שמחירה גבוה ממחיר השוק.
כלומר, היא תפעיל מניפולציה על מאוכזבת כדי שהיא תבוא אליה, תבטיח לה הרים וגבעות וישועה!!!
ואז מאוכזבת תלך אליה, ואחר כך תכעס על עצמה שהלכה, ואת כרגיל תאשימי את מאוכזבת, נכון????
אבל את שוכחת שמאוכזבת היתה במצוקה, וכנראה במצב זה אדם מוכן לשלם כמעט כל סכום!!!!!
ואיציק, לא קמים באמצע יעוץ והולכים...
בוא נגיד שנמצאים אצל מתקשרת, ולא מיד מבחינים שזה חרטה, ומחכים ומחכים שהיא תגיע לעיקר, ובוא נגיד שהיא לא הגיע לכך, אני לא חושבת שאפשר לא לשלם...
אתה גם לא יושב בסרט שהוא רע, ומבקש כספך בחזרה, זה פשוט לא הולך!
אני בכוונה לוקחת מחיר נמוך של 350 ש', אפילו שאני עושה עבודת אסטרולוגיה מקצועית, כי אני רוצה שכל מי שבא אלי יברך אותי, כי קיבל את מיטב השירות, ושילח אחרים, וככה זה קורה!
זה המוטו שלי.
וברור, מלי יקרה, שהמתקשרת לא תצליח להצדיק 700 ש' לשעה, ולצאת מזה נקיה וטהורה, כמו שמאוכזבת חשבה שהיא...
צר לי על כך שמאוכזבת במפורש נוצלה לבצע כסף!
מקווה שהיא תמצא את מבוקשה, ולא תלך שולל אחרי אנשים שעושים רושם מאוד טהור, וכשזה מגיע לכיס, כל הטוהר הזה מתפוגג.
בברכה
גילה