קיבלתי מסר על עם ישראל במערת אליהו הנביא
שלום חברה
חג הפסח הוא החג של אליהו הנביא, ורבים פוקדים את המערה בחיפה.
גם אני הייתי בין הבאים היום 21.4 חו"ל המועד פסח של שנת התשע"א.
אוהבת אני מאוד את אליהו הנביא ואת המערה, וכבר הצגתי זאת בעבר בסרטי.
אוהבת אני במיוחד, את הכוך אשר בקיר הדרומי שכאשר עומדים שם, מרגישים עמוד של אור לתוך הגוף, וגם בעיניים עצומות רואים את מרקם הסלע.
לפני כ-5 שנים אפילו נסעתי עימי שאלות ובקשות של אנשי הפורום בוואלה, ותיקשרתי מסרים אישיים בכתיבה לכל אחד מהשואלים והדברים יצאו מאוד מדוייקים. גם אז הייתי ואפילו בערב פסח חג שני.
הפעם הייתי בלווית ידיד וידיה וגם להם הבאתי מסרים אישיים.
היה מאוד חם, צפוף ולח במערה, כי האוורור והמזגנים לא פעלו. קולות התפילה נישאו בחלל האוויר, ואנשים רבים אחזו ספרי תפילה ותהלים ושפתיהם נעו בברכה.
אני ישבתי לי על כסא פלסטיק מתנדנד באזור קצת מוגבה בעזרת הנשים, ונטלתי צרור דפים שהבאתי מביתי, כי ידעתי שאני הולכת לכתוב וכתבתי וכתבתי.
שאלתי אותו, ורציתי לקבל תשובה על המצב.
בערב שנערך בתל-אביב ב-14.4 ניתחתי את מפת המדינה בשנים הבאות, והוכחתי אסטרולוגית שאנו בשנים הכי משמעותיות לקיומנו ועוד אעלה זאת על גבי הסרט בקרוב.
רציתי לכן תשובות ברורות.
והנה המסר שכתבתי, ואני מודה ומתוודה הדברים יצאו מאוד מוזרים. אני באופי שלי לא שייכת לפלג הימיני בדעותיי, אבל המסר היה מאוד ימיני, ובהחלט לא היו אלה דעותיי האישיות שלי, וגם זה לא שפתי. אז אביא את המסר ואז את פירושי.
בתי, בתי
צרות רבות באות ומתרגשות על לבכם, ופחד ומורא גדול אוחזכם. עומדים אתם בפני איתני הטבע שקמים עליכם, כמו בני ישראל שניצבו חסרי אונים בפני ים סוף לפני שהוא נבקע לשניים.
בימים טרופים אלה שהם כמו ימי בין המיצרין, זה המסר שלי אלייך בחג הפסח הזה.
תחזקנה ידכם ואל ימוט לבכם. הגאולה קרובה, גאולת הגוף והרוח. שואלת ומפחדת את מאסונייך (מהתחזיות שלי עצמי). חוששים אתם שייפול מכם רבבות (עשרות אלפים), או מנייני רבבות (מאות אלפים).
ולא אתן ולא יקום, ולא יהיה.
הצרה תיפתח מן הגויים!
ותנוע הארץ בצפון מזרחכם, ובמדינת אור כשדים העתיקה, (דרום עיראק).
ותנוע בואך כרתים, תנוע ותשקוט ושוב תנוע, זועקת וזורקת חרון אפה באפר ואפר לשמיים, ויהיו כימי פומפיי העתיקים
(פירוש- התפרצות הווזוב).
גלים יקומו על חופכם ולא יוכלו לו!
בארץ המצרים תהיה חרבה ויבשו נהרות ולא יהיו שם מים ובצר להם, ופנו אליכם לשאוב ממיכם (בנראה הקמת מתקני התפלה).
וארץ הירדן יבשה אף היא.
ותרעד ותגל הערבה מפני מורא ה'.
ואצלכם, עמק יזרעאל ובית שאן, והגלבוע ירקדו כאלים לפני ה'.
והיה העקוב למישור נאמר בכתובים.
ותפנו ותצעקו אל ה' ותבוא ישועתכם, ולא יהיה בעריכם קול צער ואבל.
הן על תילן עומדות, אל נא תהיה שאננות בלבכם!
אגן הכינרת ובואך ירדן ישקעו עוד.
(מדבר על סכנת רעידות אדמה בערבה, עמק יזרעאל, בית שאן, גלבוע, וכנראה כל אזור הכנרת)
..................................ההמשך בקובץ המצורף.
מה דעתכם?
בברכה
גילה
- (45 KiB) עדיין לא הורד