חביבתי- יש מלא סוגי כישופים
יש מלא סוגי כישופים - ולאו דווקא רק בטכסים.
כישוף - לא על פי דעתי ולא על פי דעתך - זהו דבר שלילי בלבד.
ונתעלם מדעותינו ותפני לאנציקלופדיות בערך כישוף.
כישוף נועד להזיק-לאחרים, או יותר מדוייק להגיד שכישוף נועד לעקוף את המזל של האדם ואת בחירותיו החופשיות.
לכן נאמר במצוות שלנו ובתורה "ולא תחיו מכשפה"...
אז בואי לא נתייחס למה שאני חושבת או את לכי תחפשי באנציקלופדיות מההו כישוף...
ואם אדם עושה לעצמו קמע למען ישתפר מזלו בעניין זה או אחר
זה לא כישוף...ולו רק בשל הסיבה שזה דבר שאינו מזיק, וכן הוא נעשה מתוך בחירה חופשית....
אז כל טוב לך
מלי
מלי יקירה, יש כאן אי הבנה בסיסית בנוגע לטבעו או הגדרתו של כישוף.
כישוף הוא לא בהכרח שלילי. הרי שמענו לא פעם על המושג מאגיה לבנה?! מאגיה לבנה נועדה לעשות רק טוב,להבדיל ממאגיה שחורה שהיא כישוף שלילי. קמע הוא בהחלט סוג של כישוף שנועד לסייע בתהליכים, לזרז או לשנות סיטואציות. אני לא זקוקה לאנציקלופדיות בשביל לאמת את זה, ואני גם לא מבקשת להוכיח. כמרפאה שמאנית נחנכתי וזכיתי לידע נרחב בנושא, ואני מודה על זכותי זו. קישור המונח כישוף לשליליות נובע מדעה קדומה ומאי ידיעת החוקים לעומק. כמו-כן השימוש במונח טקס מצביע במהותו על התכוונות עמוקה והתחברות לכוחות הטבע וישויות רוחניות ואף התחברות למקור, או אלוהים, בדרך מסויימת. ישנם מכשפים הזקוקים ליצירת מרחב ספיציפי וטקסים כדי לבצע את השינוי, ויש שהגיעו לדרגת יכולת כזו שבה אינם נזקקים עוד לכלים ואביזרים. כישוף הוא הרשות לשימוש בכוחות האלוהיים הקיימים בטבע ובכל אחד מאיתנו תוך התכוונות ישירה ואמונה בכוח השינוי,והרשות נתונה. לא אכנס כאן לוויכוח דתי, רק אציין שלטעמי דת מונותיאסטית ( כדוגמת יהדות, נצרות, איסלאם) היא מערכת של שכר ועונש שנועדה להסדיר קיום אנושי ותו לא, ומבוססת בעיקרה על פחד. באלוהות אין פחד ואין ענישה. באלוהות יש רק טוב אינסופי שמאפשר לנו את החופש לפעול ליצירת חיינו, וזה המבדיל את האדם-חובת היצירה.
כישוף לבן הוא אחד מכלי הזכות הניתנת לנו מבריאה- לעצב את המציאות שלנו, ושלנו בלבד, לתפישתי. לכן אדם שפונה לכישוף או למכשף מתוך רצון בשינוי בחייו, יכול בהחלט לזמן לתוך חייו את השינוי, גם באמצעות כישוף.
כל טוב ואהבה.