אהלן,
יש מספר דברים שצריך לבדוק :
1. דימוי עצמי :
גם לגברים יש בעיות עם דימוי עצמי(יכולים להחביא את זה יפה מאוד) לא ירצו לעשות יחסי מין בגלל הדימוי העצמי הנמוך
הדימוי העצמי הזה יכול להגיע ממצב של - הוא עלה במשקל, הוא חושב שיש לו איבר מין קטן, הוא חושב שהוא מוזנח ולא מריח טוב.
תנסי להסתכל עליו בעין בוחנת ותראי אם מדובר בדימוי עצמי (יש דרכים אבל זה יהיה ארוך מידי לפרט , פשוט תנסי לקרוא אותו)
2. דאגות :
אולי יש לו דאגות פיננסיות ? דאגות למשפחה ? , משהו שמפריע והוא לא שיתף אותך , גורם בדרך כלל לאדם להתנתק מהסביבה בלי לעשות את זה בצורה טובה
3. פורנו :
יש גברים שאוהבים יותר את עולם הפנטזייה וזה עולם קצת מסוכן כי זה מסייע באדם להתנתק מינית מאשתו ולהתמכר לזה לכן חשוב לשים לב שלא מדובר על זה - לא אומר לך איך לבדוק כי תקחי את זה למקום לא חיובי ותוכלי לחשוב שהוא בוגד בך .
זה לגביו
לגבייך :
1. את מוזנחת :
אולי במהלך יחסי מין היה לך ריח לא טוב בואגינה, אולי היו טעויות נוספות לא היגיניות שמנימוס לא אומר מה(גם יכול להיות כביסה מלוכלכת שלך שראה שגרם לו קצת להתרחק)
2. את דורשת אך לא נותנת :
את רוצה יחסי מין הכל טוב ויפה , אבל גבר בדרך כלל רוצה אשה שהיא עצמאית ודואגת למשק הבית, אם תבשלי אוכל תנקי את הבית ותתני לו עצמאות , זה יגרום לו להתקרב אלייך , כי זה מה שגברים בסופו של דבר מחפשים באשה שרוצים קשר ארוך טווח איתה , מישהי שתהיה אשה
*אני לא שוביניסט אני חושב שאשה שדואגת למשק בית זה שווה ערך לגבר שעובד וגורם לאיזון נכון וחיובי בבית- יחד עם זאת אשה שמחה זה בית שמח אז אם קריירה זה מה שעושה לה שמחה ואושר צריך לתמוך בה גם לזה (והגבר צריך אולי קצת יותר להיות במשק בית)
3. עלית במשקל ?
אומנם אפשר להכניס את זה תחת סעיף הראשון אבל זה טיפה שונה , כי אם נניח עלית במשקל ואת לא עושה כושר או משהו שמאזן את זה - זה מוריד לאללה את המשיכה המינית שימי לב אם בבית את לא טוחנת אוכל כל שנייה ומתנהגת כעצלנית !
זאת התמונה הגדולה - אל תקחי שום דבר ממה שאמרתי אישית , אם הוא משקיע בסקס זה אומר שהוא שם לב לפרטים קטנים ולפעמים אפשר לשים לב למשהו שמאוד מוריד - זה האופי שלו זה מי שהוא וזה עלול להשפיע .
בן זוג שלא רוצה סקס יכול להוות בעיה מאוד גדולה בהמשך ועילה לבגידה כי אולי תגיעי להיות מאוד מתוסכלת מהעניין .
אני לא הולך ליעץ מה אפשר לעשות בנוסף כי חשוב שאת תגיעי לזה בכוחות עצמך , כי מדובר על הדינמיקה שלכם ולא שלנו כאנשים שנותנים עצות ולא מכירים אותו - לכן נתתי כפי שציינתי את התמונה הגדולה - תנסי לשים לב ותנסי להיות דינמית בתגובות למצבים האלה , לא מסתדרת ? תחזרי לפה אני מאמין שיכוונו אותך למקום חיובי יותר .