אוי, המצב שלך כל כך קשה עכשיו שבא לי לחבק אותך :(
אבל תזכרי שאחרי שהכאב יעבור, והוא יעבור - הוא הרי לא ישאר כאן לנצח, את תסתכלי אחורה ותגידי טוב שזה נגמר. ככל שזה היה יותר ארוך כך גם הרגשות היו מתפתחים יותר והפרידה היתה קשה יותר.
זה כמו שמישהו מטפס על בניין. ככל שהוא עולה יותר קומות ויותר קומות כך כשהוא ייפול מהבניין הנפילה תהיה יותר מסוכנת וכואבת. את עלית על בניין גבוהה מאוד והנפילה כואבת, אני בטוח. אבל לפחות לא עלית עוד קומות ועוד קומות, כי אז הנפילה היתה אפילו עוד יותר קשה.
לא כדאי לך להיות בקשר עם מישהו שיש לך רגשות כלפיו ולו אין רגשות כלפייך. חבל על הזמן הזה. לא יצא מזה כלום מתוקה, חבל לך. כשאת תסתכלי על זה בעוד תקופה במבט לאחור את תביני שטוב שזה נגמר..
כל מה שנגיד לך כאן לא ישנה את עוצמת הכאב, לא ישנה את תחושת הפגיעה והעלבון. את יכולה להילחם על זה, לנסות להחזיר אותו לקשר אפילו אפלטוני - אבל את תשחקי מקשר כזה. כל חובת ההוכחה תהיה מוטלת עלייך ואת תקרעי בין הלב לבין המחוייבות האפלטונית הזאת שלך. זה הכי קשה שבעולם אבל תוותרי.
אני לא אשקר לך. רק הזמן יעביר את זה. את לא יכולה לעשות עכשיו שום דבר שברגע יעביר אותו. בינתיים תנסי לפתח את התחביבים שלך, להשקיע במה שאת אוהבת (רק לא באוכל, חבל על הפיגורה :P), ותשתדלי להיות עם אנשים שאת אוהבת - להיות בחברתם. את תעברי את זה כמו גדולה! לא נורא אם מדיי פעם נזכרים וקשה, רק תזכרי שזה לא יכל להתפתח לשום מקום כי הוא לא רצה. את בסך הכל ילדה (כמוני) ואת עוד תתאהבי הרבההה פעמים בחיים. תזכרי שבקשר הבא זה יוכל להיות שוויוני ואז גם הסקס יהיה עם מישהו שגם אוהב אותך ולא רק את אותו. מישהו שגם יגיד לך שהוא אוהב אותך.
הדבר היחיד שיכול למתק את הכאב זה שתזכרי את זה. תזכרי שהוא לא אהב אותך ובקשר הבא גם יאהבו אותך ולא רק את תאהבי. תזכרי שכל החיים לפנייך והטלנובלה שלך עוד כתובה ומחכה לך.
תצחקי. תשתדלי להינות. את עוד צעירה וכל החיים לפנייך, לא הפסדת כלום! ותזכרי שהזמן מרפא גם את הפצעים הקשים ביותר! גם אם עכשיו קשה, הכל ישתנה ואת תסתכלי על זה ותגידי תודה לאל שזה נגמר.
ועכשיו חיוך למרות הכל! :D