החוק הנ"ל הוא חוצפה אבל לא זו הבעיה
האיוולת שבחוק היא שאם מסעדה זה מקום פרטי אז שיהיה מותר גם לעשן בה! זה צביעות לא לאפשר לעשן בטוענה של מקום ציבורי אך כן לאפשר מכירת חמץ בפסח בטוענה של מקום פרטי.
מעבר לחוצפה של החוק הבעיתיות היא שמדינת ישראל מאבדת את זכות קיומה. היות שהיא מנסה ליצור את הפרדוקס הבא להיות מדינה יהודית בעודה פועלת ב - 180 מעלות נגד עקרונות היהדות. המצב הוא כזה שלצערי הרב קיומה של ישראל כמדינה כפי שהיא היום הוא זמני בלבד, חבל.
הקמת מדינת ישראל הייתה יכולה להיות הזדמנות אמיתית לעם היהודי אך מה שקרה בפועל זה אשליה שמחזיקה בנתיים 60 שנה אך יש לי ספק רב אם תחזיק עוד שנים רבות
שלוםלום? שמעת על "חוק הקסדה"?
מישהו מקיימו? אבל אנשים אחראיים יקיימו אותו גם ללא אותו חוק מצחיק
לי אישית לא מפריע אם לא יבוא לפי חמץ במשך שבוע, לכן אין קופים בחוק דבר שנוגד את ערכי הדמוקרטיה אלא רק בהסברה ובדרכי נועם
כאשר מדברים על מדינה יהודית "כשרה" אז מחר יאסרו בחוק גם לנסוע בשבת, אין סוף לכפיה דתית, דרכי התורה הם בדרכי נועם ובטח לא בכפיה דתית, נהפוך הוא כפיה תביא רק התרחקות מהדת, לכן אין מקום לחוקים דתיים כאלה, לחלופין הסברה ובקשה, יראו טוב יותר ובכבוד הדדי, אם למשל, יש לי שכן דתי אני לא אעשה מנגל ליידו בחצר המשותף בשבת, לא מכח חוק אלא רק ממה שציינתי מעלה,
עם החוק הקיים חיינו שנים ולא קרה דבר, אסור למכור חמץ במקום גלוי,עם ציבור רוב יהודי, זה כמדומני מספיק ומרצה.
לגבי עשן סיגריות הוכך שזה מזיק והורג, לחם לא, לכן במקומות ציבור, חייבים ובצדק להסתיר את החמץ, כלפי חוץ, לא בתוך העסק ואז כל אחד יחליט לעצמו.
להנות היום מה שתפסידו למחר