ג'ייסון אלסטר, מטפל בשיטת ביופידבק, בביתו בזיכרון יעקב הרגשתי מיד מן
חיבור כזה, נינוחות ורגיעה. ג'ייסון מיישם הלכה למעשה את מה שהוא מלמד אחרים – ראשית,
חייכו. כשאתם מחייכים כל העולם מחייך אליכם.
עיסוקו הראשון של ג'ייסון הוא ביופידבק
ביופידבק היא שיטה בה לומדים להשיג שליטה טובה יותר בגוף, רגיעה, ריכוז ומודעות לגורמי
לחץ וחרדה, על ידי הכרת הביטויים הפיסיולוגיים שלהם. באמצעות תרגול השליטה בגורמים
אלה משיגים הפחתה משמעותית בלחץ ובחרדה, והגברת הריכוז והיכולות המנטליות. הדבר
נעשה על ידי חיבור לגוף של אלקטרודות הרגישות לשינויים פיזיולוגיים כגון מתח שרירים או
הזעה. תצוגה גראפית על מסך המחשב (אם על ידי גרף או אל ידי תמונה וירטואלית מקסימה)
מראה את השינויים בביטויים אלה. על ידי תרגול מתאים משיגים שליטה טובה יותר בגוף ועל ידי
כך משיגים הפחתה בחרדה ושיפור משמעותי בריכוז. ג'ייסון הדגים לי איך שליטה טובה יותר
שלי בנשימה נכונה מרגיעה ומאזנת אותי – מדהים!!
ביופידבק מעולה בכדי לעזור לילדים עם בעיות קשב וריכוז, טיפול לא תרופתי לילדים היפר-
אקטיביים וטיפול בחרדות. שיטת ביופידבק עוזרת גם למבוגרים הסובלים מבעיות רפואיות
הקשורות למתח ולחץ כגון בעיות לחץ דם, מגרנות, אסטמה וכד', להשיג רגיעה ושחרור המתח
והלחץ ועל ידי כך להשיג שיפור בבריאותם. ג'ייסון מתמחה גם באסטרטגיות למידה.
אסטרטגיות אלה כוללות קריאה מהירה, שיפור יכולות הזיכרון, ארגון חומר למידה ושיפור כתב היד.
השיטות והשילוב ביניהן מביא תוצאות המעמידות את שיעורי ההצלחה של ג'ייסון לשיעורי
ההצלחה בין הטובים בעולם.
שיטה שניה באמצעותה מסייע ג'ייסון לאנשים להשיג מיצוי של הפוטנציאל האישי שלהם היא
"ביצועי שיא". שיטה זו טובה לשיפור ביצועים של ספורטאים, אנשי עסקים וכל מי שרוצה להשיג
שיפור ביכולותיו, הן הפיסיות והן המנטליות. ג'ייסון מאמן את האנשים להכיר את נקודות
התורפה שלהם, אותן נקודות שמהוות מעצורים לביצועיהם, ולהתגבר או להתעלם מהן בזמן
הופעתן. על ידי כך משיגים שיפור מדהים ביכולות, באותם תחומים שמהווים את מרכז חייהם
המקצועיים.
ג'ייסון, בהיותו איש רב תחומי, אוהב לצייר, ובעיקר בפסטל. ג'ייסון מקיים סדנאות קורסים
ושיעורים פרטיים לאנשים שאין להם ניסיון קודם בציור ומלמדם טכניקות ציור שאינן מצריכות
ידע קודם, עד להשגת שליטה ומיומנויות מרשימות ביותר.
גייסון-0505225980