קייטנת בישול לילדים - בטיחות

שלום רב,

קייטנת בישול בהחלט יכולה להתאים לגילאי 11. יחד עם זאת, חשוב לוודא שהצוות בקיטנה מקפיד ללוות את התהליך בשאלות מקדימות על הפעולות ועל הסיכונים ובכך לאפשר לילדים לתכנן את הפעולות ולבצע אותן מתוך מודעות לנושא הבטיחות. למשל: לשאול שאלות ממה יש להיזהר בשימוש בסכין חיתוך, באיזו סכין מותר לו להשתמש, מה עושים אם יש גלישה של נוזלים מסיר עקב רתיחה וכד'. 

אורלי לביד-ברזל.

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
בטיחות ילדים - "בטרם"