בדיקות בשל אי קבלת מחזור לאחר חודשיים וחצי

שלום, אני בת 23 .. איני נוטלת גלולות למניעת הריון והמחזור החודשי שלי היה סדיר עד למקרה הבא: כבר יותר מחודשיים וחצי שלא קיבלתי מחזור. ביצעתי 2 בדיקות ביתיות לבדיקת הריון והתוצאה היתה שלילית. לאחר שהלכתי לרופאה והיא שלחה אותי לבדיקות דם להלן התוצאות: ESTRADIOL (E-2) 662 pmol/L <4000- TSH 2.53 mIU/L 4.20- 0.35 LH 26.90 IU/L - PROLACTIN 208.2 mIU/L 619.0- 59.0 PROGESTERONE 6.4 nmol/L - BETA-HCG <2 IU/L - VITAMIN B12 440 pmol/L 672- 156 אודה על קבלת עזרה בפענוח הבדיקות מה יכולה להיות הבעיה שאיני מקבלת מחזור?

בדיקות

שלום לך קורה מידי פעם שאישה אינה מבייצת ואז יש עיכוב בהופעת המחזור קשה לי להיתרשם מחלק מהבדיקות כי לא ברור לי מתי בוצעו ביחס למחזור - הנכון לבצעם 2-3 ימים לאחר הופעת הווסת שאר הבדיקות TSH ופרולקטין תקינות.
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
בריאות האישה
בחר
בחר