חוויות קשות באיזור הקריות

אז שלושה ימים בפסטיבל הסרטים בחיפה הביאו אותי גם לביקור אצל חברים בקריות. הלכנו לאיזה מקום עם שם שקשור לדלק, לא זוכרת בדיוק... בנזין? אוקטן? משהו כזה. אחרי שגמרתי להשתעשע קלות מהטעויות בתפריט (סאוטרן קונפורט, גרנד מרינה, קוארדו גולד וגרועים יותר), החלטתי ללכת על קוקטייל. לא מצאתי בתפריט שום דבר מעניין אז ניגשתי לברמן. ביקשתי קוקטייל מעניין יותר ממה שיש בתפריט. "תקשיבי לי" הוא אמר, "אני יודע בדיוק מה את צריכה. אני מכין לך משהו, טעם - כמו לימונדה! לא מרגישים אלכוהול, לא מרגישים כלום, שתי כוסות ואת בן אדם אחר, תקשיבי מה אני אומר לך!". הסברתי באדיבות שזה לא בדיוק הכיוון, וקיבלתי בתגובה את תפריט הבר, שיש בו עוד כמה קוקטיילים. חיפשתי חיפשתי, ובסוף החלטתי מנהטן. נשמע נחמד, בורבון, מרטיני רוסו, אנגוסטורה. שאלתי את הברמן באיזה בורבון הוא משתמש לקוקטייל. שאל אותי מה אני מעדיפה. אמרתי לו שייבחר בעצמו (הנה, הנה האקדח שמופיע במערכה הראשונה. תיכף הוא יורה). קיבלתי הקוקטייל, שתיתי הקוקטייל, מה אגיד - היה טעים. לפני שהלכנו, ניגשתי לברמן ושאלתי באיזה בורבון הוא בחר. "בלנטיינס", הוא אמר. "תגיד," אמרתי, "לא אמור להיות בורבון בקוקטייל?" "תשמעי," הוא אומר לי, "לא רציתי לעשות עם ג'ק דניאלס, זה לא יושב טוב ביחד". "עזוב ג'ק," אמרתי, "מה עם אחד הבורבונים שיש לך פה?" "איזה למשל?" הוא שואל. העפתי מבט מהיר על הקיר שמאחוריו וזרקתי את השם הראשון שראיתי, Four Roses. "עזבי אותך," הוא אמר, "הייתי עושה לך עם Four Roses היית מחזירה לי את הקוקטייל. Four Roses זה מגעיל. תראי, המקום הזה פתוח חצי שנה, תראי כמה מעט שתו ממנו" ומצביע על הבקבוק שחסרות בו רק 2-3 מנות. "עזבי אותך, אני אומר לך, Four Roses זה פאסה. אף אחד לא שותה את זה יותר, את לא רוצה וויסקי פאסה, נכון?" בקיצור, זה לא הסקוטש שהפריע לי. דווקא היה טעים. אבל מה, קיבלתי עצה לחיים. לעולם לא לשתות וויסקי פאסה.

עוד כמה טעויות תפריט .....

טולמור רדיו דובנובה בקרדי פריזר אבסולוט ציטרואן..... הייתי יכול להמשיך כל היום...משאיר במה לאחרים...

איזו טעות...

ללכת לאוקטן כשממול יש את אחד הברים הכי טובים בצפון(הבארום) אם את עדיין באזור אז יש לך הזדמנות לחוויה מתקנת, באחריות!

נו מה אגיד לך "איסליי" :) אני קרייתי גאה עבדתי בפאב כשנתיים בקריות מהוותיקים שבהם 20 שנה(נסגר לא מזמן)

הטעויות הן נחלת כולם קורה אבל מי שיודע מה הוא רוצה מוצא ומי שמתבלבל יש ברמן מבולבל עוד יותר שמבין אותו, זה לעניין הטעויות! ועתה לעניין הקריטי, הפאסה! אני מנחש שהיית בציר אחי אילת - רחוב שמתיימר להיות עדכני חדשני ונוצץ אך איכות היא לא השם הנכון שם- יש שם פאב שכונתי אחד מוצלח עוד אחד עדכני פחות מוצלח ומבחר רב של בר -קפה שכאלה האוקטן הוא אחד מהם ישנם גם הפאבים הוותיקים יותר בקריות שממוקמים לא הרחק משם בקרבת מה לעמק האלכוהול הנודע לשמצה ועוד מספר וותיקים פחות אך קלאסיים בעלי מבחר מרשים וברמנים מביני עניין כנראה שהם פאסה בכל אופן היית בחיפה מדוע לא ביקרת בעיר התחתית שם הפאבים הוותיקים ביותר הפאבים של הימאים לשעבר 15 שנים כל פאב ומעלה אוכל איכותי ואלכוהול עוד יותר מחירים ללא תחרות (ככה שורדים!) ואם רצית עדכני ישנו הציר של מוריה בכרמל שם נמצאים כול "בלייני" העיר לסיכום לא חסרים מקומות טובים בקריות ולמזלך הרע נתקלת בסוג השנוא ביותר בר-קפה עדכני פלצני יקרן ולא מקצועי דגש על הלא מקצועי כל השאר איננו משנה רק שלא נקבל גלן פידיש נא להזהיר אותי לפני שמגיעים ואשאיר לכולם המלצות תקפות (אוכל,שירות,איכות,שתייה,) בסיווג כוכבי ראסטי לקריות נ.ב. האוקטן מקבל שני ככוכבים מתוך 5 , 1 על זה שהוא מכיר בורבון חדש והשני על הגדרה וסיווג פאסה או לא!

עוד כמה טעויות תפריט .....

טולמור רדיו דובנובה בקרדי פריזר אבסולוט ציטרואן..... הייתי יכול להמשיך כל היום...משאיר במה לאחרים...

אהבתי את אבסולוט ציטרואן

נשמע כמו שיבוש מכוון למקום שנקרא "אוקטן"

נו מה אגיד לך "איסליי" :) אני קרייתי גאה עבדתי בפאב כשנתיים בקריות מהוותיקים שבהם 20 שנה(נסגר לא מזמן)

הטעויות הן נחלת כולם קורה אבל מי שיודע מה הוא רוצה מוצא ומי שמתבלבל יש ברמן מבולבל עוד יותר שמבין אותו, זה לעניין הטעויות! ועתה לעניין הקריטי, הפאסה! אני מנחש שהיית בציר אחי אילת - רחוב שמתיימר להיות עדכני חדשני ונוצץ אך איכות היא לא השם הנכון שם- יש שם פאב שכונתי אחד מוצלח עוד אחד עדכני פחות מוצלח ומבחר רב של בר -קפה שכאלה האוקטן הוא אחד מהם ישנם גם הפאבים הוותיקים יותר בקריות שממוקמים לא הרחק משם בקרבת מה לעמק האלכוהול הנודע לשמצה ועוד מספר וותיקים פחות אך קלאסיים בעלי מבחר מרשים וברמנים מביני עניין כנראה שהם פאסה בכל אופן היית בחיפה מדוע לא ביקרת בעיר התחתית שם הפאבים הוותיקים ביותר הפאבים של הימאים לשעבר 15 שנים כל פאב ומעלה אוכל איכותי ואלכוהול עוד יותר מחירים ללא תחרות (ככה שורדים!) ואם רצית עדכני ישנו הציר של מוריה בכרמל שם נמצאים כול "בלייני" העיר לסיכום לא חסרים מקומות טובים בקריות ולמזלך הרע נתקלת בסוג השנוא ביותר בר-קפה עדכני פלצני יקרן ולא מקצועי דגש על הלא מקצועי כל השאר איננו משנה רק שלא נקבל גלן פידיש נא להזהיר אותי לפני שמגיעים ואשאיר לכולם המלצות תקפות (אוכל,שירות,איכות,שתייה,) בסיווג כוכבי ראסטי לקריות נ.ב. האוקטן מקבל שני ככוכבים מתוך 5 , 1 על זה שהוא מכיר בורבון חדש והשני על הגדרה וסיווג פאסה או לא!

מילים כדורבנות!

האוקטן רק נפתח וכבר מכתיב את מה אין ומה פאסה "כל הכבוד" (קודם שיתחיל לעבוד)! ראסטי תעדכן אותי בבקשה איזה בר וותיק נסגר לא מזמן כי אני לא מקשר!

האוכף צומת קרית אתא... אם יצא לך לקרוא היתה כתבת שער בהד הקריות לפני כשבועיים... הנוסטלגיה..

וואלה אני מופתע...

שהוא נסגר אבל זה גם היה דיי צפוי לפי מה שסיפרו לי ולפי התחרות שצמחה בצומת. מה עכשיו שאתה מובטל?

אני גר במרכז כבר שנה לצרכי לימודים, עבדתי כשנתיים ... מקור פרנסתי כבר ממזמן לא קשור לצפון....

נו מה אגיד לך "איסליי" :) אני קרייתי גאה עבדתי בפאב כשנתיים בקריות מהוותיקים שבהם 20 שנה(נסגר לא מזמן)

הטעויות הן נחלת כולם קורה אבל מי שיודע מה הוא רוצה מוצא ומי שמתבלבל יש ברמן מבולבל עוד יותר שמבין אותו, זה לעניין הטעויות! ועתה לעניין הקריטי, הפאסה! אני מנחש שהיית בציר אחי אילת - רחוב שמתיימר להיות עדכני חדשני ונוצץ אך איכות היא לא השם הנכון שם- יש שם פאב שכונתי אחד מוצלח עוד אחד עדכני פחות מוצלח ומבחר רב של בר -קפה שכאלה האוקטן הוא אחד מהם ישנם גם הפאבים הוותיקים יותר בקריות שממוקמים לא הרחק משם בקרבת מה לעמק האלכוהול הנודע לשמצה ועוד מספר וותיקים פחות אך קלאסיים בעלי מבחר מרשים וברמנים מביני עניין כנראה שהם פאסה בכל אופן היית בחיפה מדוע לא ביקרת בעיר התחתית שם הפאבים הוותיקים ביותר הפאבים של הימאים לשעבר 15 שנים כל פאב ומעלה אוכל איכותי ואלכוהול עוד יותר מחירים ללא תחרות (ככה שורדים!) ואם רצית עדכני ישנו הציר של מוריה בכרמל שם נמצאים כול "בלייני" העיר לסיכום לא חסרים מקומות טובים בקריות ולמזלך הרע נתקלת בסוג השנוא ביותר בר-קפה עדכני פלצני יקרן ולא מקצועי דגש על הלא מקצועי כל השאר איננו משנה רק שלא נקבל גלן פידיש נא להזהיר אותי לפני שמגיעים ואשאיר לכולם המלצות תקפות (אוכל,שירות,איכות,שתייה,) בסיווג כוכבי ראסטי לקריות נ.ב. האוקטן מקבל שני ככוכבים מתוך 5 , 1 על זה שהוא מכיר בורבון חדש והשני על הגדרה וסיווג פאסה או לא!

להגנתי אומר שמכיוון שהייתי על תקן אורחת, לא אני בחרתי את המקום.

תירוצים תירוצים...

אהבתי את אבסולוט ציטרואן

נשמע כמו שיבוש מכוון למקום שנקרא "אוקטן"

עוד קצת טעויות נפוצות בתפריטי ברים בארץ:

"אבסולוט אוכמניות" "גלן פידיש" "לגה וולין" "שיבאס רגיל" "רמי מרטל" "ייגר דבש" "פרנוד" "שארטרוז" "גולדסטאר" לקוקטיילים אני בכלל לא נכנס, יבוא מלחן ויספר על הקוסמופולושן שביקשה ממנו לקוחה והכל יהיה בסדר :))) גיסר.

חוויות קשות באיזור הקריות

אז שלושה ימים בפסטיבל הסרטים בחיפה הביאו אותי גם לביקור אצל חברים בקריות. הלכנו לאיזה מקום עם שם שקשור לדלק, לא זוכרת בדיוק... בנזין? אוקטן? משהו כזה. אחרי שגמרתי להשתעשע קלות מהטעויות בתפריט (סאוטרן קונפורט, גרנד מרינה, קוארדו גולד וגרועים יותר), החלטתי ללכת על קוקטייל. לא מצאתי בתפריט שום דבר מעניין אז ניגשתי לברמן. ביקשתי קוקטייל מעניין יותר ממה שיש בתפריט. "תקשיבי לי" הוא אמר, "אני יודע בדיוק מה את צריכה. אני מכין לך משהו, טעם - כמו לימונדה! לא מרגישים אלכוהול, לא מרגישים כלום, שתי כוסות ואת בן אדם אחר, תקשיבי מה אני אומר לך!". הסברתי באדיבות שזה לא בדיוק הכיוון, וקיבלתי בתגובה את תפריט הבר, שיש בו עוד כמה קוקטיילים. חיפשתי חיפשתי, ובסוף החלטתי מנהטן. נשמע נחמד, בורבון, מרטיני רוסו, אנגוסטורה. שאלתי את הברמן באיזה בורבון הוא משתמש לקוקטייל. שאל אותי מה אני מעדיפה. אמרתי לו שייבחר בעצמו (הנה, הנה האקדח שמופיע במערכה הראשונה. תיכף הוא יורה). קיבלתי הקוקטייל, שתיתי הקוקטייל, מה אגיד - היה טעים. לפני שהלכנו, ניגשתי לברמן ושאלתי באיזה בורבון הוא בחר. "בלנטיינס", הוא אמר. "תגיד," אמרתי, "לא אמור להיות בורבון בקוקטייל?" "תשמעי," הוא אומר לי, "לא רציתי לעשות עם ג'ק דניאלס, זה לא יושב טוב ביחד". "עזוב ג'ק," אמרתי, "מה עם אחד הבורבונים שיש לך פה?" "איזה למשל?" הוא שואל. העפתי מבט מהיר על הקיר שמאחוריו וזרקתי את השם הראשון שראיתי, Four Roses. "עזבי אותך," הוא אמר, "הייתי עושה לך עם Four Roses היית מחזירה לי את הקוקטייל. Four Roses זה מגעיל. תראי, המקום הזה פתוח חצי שנה, תראי כמה מעט שתו ממנו" ומצביע על הבקבוק שחסרות בו רק 2-3 מנות. "עזבי אותך, אני אומר לך, Four Roses זה פאסה. אף אחד לא שותה את זה יותר, את לא רוצה וויסקי פאסה, נכון?" בקיצור, זה לא הסקוטש שהפריע לי. דווקא היה טעים. אבל מה, קיבלתי עצה לחיים. לעולם לא לשתות וויסקי פאסה.

חוויה קשה באיזור המרכז (או : לא רק בחיפה יש ברמנים אהבלים)

אני והחברה קפצנו לבר קטן בת"א היום בלילה (אני אחרי יומיים עבודה רצוף וגם היא אחרי יום עבודה). אמרנו נבוא, נשב, נשתה משהו, נאכל קצת ויאללה- לישון. יושבים על הבר, מזמינים לאכול (לאכול רק על הבר! הכי נוח ברגליים, לא יעזור) ועוברים לשתייה. אני הזמנתי דובונה 3 קרח ולימון- קיבלתי. היא ביקשה בלאק ראשן. "אין לנו בלאק ראשן" הברמן עונה. "אבל יש בתפריט וויט ראשן" היא מחזירה. "וויט ראשן יש, בלאק ראשן אין". עוד שנייה הוא חוטף ממנה מכות (כשרעבים נעשים אלימים יותר כלפי ברמנים, זה מוכח מדעית), אז לפני הקטטה פתרתי את הבעיה. "תן לה וויט ראשן בלי שמנת" ביקשתי. קיבלה. מסקנה: אל תאמרו בלאק ראשן. אימרו מעתה "וויט ראשן בלי שמנת" ... גיסר.

עוד קצת טעויות נפוצות בתפריטי ברים בארץ:

"אבסולוט אוכמניות" "גלן פידיש" "לגה וולין" "שיבאס רגיל" "רמי מרטל" "ייגר דבש" "פרנוד" "שארטרוז" "גולדסטאר" לקוקטיילים אני בכלל לא נכנס, יבוא מלחן ויספר על הקוסמופולושן שביקשה ממנו לקוחה והכל יהיה בסדר :))) גיסר.

שיבאס רגיל? לא, לא, אני הזמנתי את המיוחד!

גיסר!!!! אני לא מצליח להירדם....

והכל בגלל הקוסמופולושן שלך!!!! ענק!!! נקרע מצחוק פה באמריקה
עבור לעמוד
,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אלכוהול
בחר
בחר