אתם תותחים
ג'ק דניאל , למרות השם שלך אתה קוניאקיסט לא קטן !!
אני פחות חזק אבל המשקה היחידי שאני תמיד דואג לחדש בהיסטריה כשנגמר הוא בנדיקטין (נראה לי שהסיבה האמיתית היא שהוא היחיד שבאמת נגמר כל פעם).
אז על המדף עכשיו (בפורמט מלחן) יש:
רום: אין (אופס)
ג'ין: גורדונס , הרפון (לערבובים)
וודקה: סמירנוף ואבסולוט מנדרינה , שיהיה , לא שותה כ"כ
טקילה: קוארבו רפוסדו
קוניאק: רמי מרטןVSOP + רמי מרטן נפולאון + אוטארד VSOP
ברנדי: RAYNAL XO
אניס: אוזו , פרנו , איילה (המלך!)
פורט: אין (היה אחד שהבן שלי שבר כשהתחיל לזחול לכוון כוורת היינות)
וויסקי אירי: בושמילס 1608 ,ג'יימסון גולד
וויסקי אמריקאי: ג'ים בים
וויסקי קנדי: סיגרמ'ס VO
סקוטי בלנדד: בלאק לייבל , שיבס (לאורחים) , JB שקיבלתי
סקוטי מאלט: קרדו סינגל מאלט , גלן גראנט 10 (גלן פידיך 12 סינגל מאלט חוזק חבית נגמר לפני מס' חודשים )
ליקרים ושונות: בנדיקיטין,פימס1,גרנד מרניה אדום,קואנטרו,גליאנו,אבסינט,פרנה ברנקה, אדבוקט,גולדשלאגר,קלואה,ייגר ועוד מס' שנפסים ומשקאות שלא ראויים לציון עקב איכות נמוכה (מיועדים לערבובים בלבד).
יינות:היחיד הראוי לציון בין שלל יינות ה - 4 ב - 100 לקראת החג (אחלה מבצע,אגב) הוא שיראז-קברנה אוסטרלי 1999 של LINDEMANS
הרשימה הקטנה שלי : 
וודקה: אבסולוט, אבסולוט מנדרין, פינלנדיה, סמירנוף, סמירנוף טוויסט תפוז, סטוליצ'ניה, סטולי קריסטל, סטולי וניל, לימונייה, פרצובקה, סקיי, ז'וברובקה, שופן.
ג'ין: פלימות', גורדון, ביפיטר
רום: בקרדי
טקילה: קווארבו "גולד", דון חוליו רפוסדו
אפרטיפים: קמפרי, מרטיני ביאנקו, מרטיני רוסו, צ'ינזאנו לימטו, צ'ינזאנו אורנסיו, אוזו 12, דובונה
שנאפסים/ ליקרי מקפיא: ברנצן ירוק ואדום (שנאפס תפוחים מדהים מגרמניה), פיג'לינג, שנאפס תפוח ואפרסק של טישיינה,
ליקרים: פרנג'ליקו, ברנייגר, סאות'רן קומפורט, דרמבוי, שארטרז צהוב וירוק, בנדיקטין
וויסקי סקוטי מאלט: גלן פידיך 12, גלן פידיך 18, גלן מוראנג'י 18, לגבולין 16 (נשאר ממש קצת),
וויסקי סקוטי בלנדד: ג'וני אדום, ג'וני שחור, גראנט'ס רגיל, שיבאס, בלנטיינס
וויסקי אירי: ג'יימסון, ג'יימסון 1780, בושמילס, בלאק בוש
וויסקי בורבון: ג'ים בים לבן, ג'ים בים שחור, פור רוזס
וויסקי טנסי: ג'ק דניאלס, ג'נטלמן ג'ק
וויסקי קנדי: ממש.........
קוניאק: הנסי VS, מרטל VSOP
דג'סטיפים: בחרובקה, אל מונחה, ייגרמייסטר, פרנה ברנקה (2 בקבוקים לעת צרה), אונדרברג, רמצוטי
לסיכום, אם תפתחו את הפריזר אצלי בדירה, תראו מחזה סוריאליסטי לחלוטין: חבילת נקניקיות "גוליבר", 3 פיתות מלפני חודשיים בערך, קוביות קרח ובערך 15 בקבוקים של אלכוהול... אכן, מקרר בריא לכל הדעות...
גיסר.