סתם סיפור מסוף השבוע - אנא חוו דעתכם

יום שישי בלילה, יושבות 2 בחורות על הבר- נראות לא רע בכלל, אבל זה לא קשור לשום דבר ולכן נמשיך. מתחילות עם ה"תכין לי משהו טעים" ומסתכלות עלי בציפייה לתגובה. כמובן לא הגבתי, רק הנהנתי והתחלתי בהכנה. לראשונה הכנתי קוסמופוליטן- מה לעשות, יש כאלה שלא מכירים אותו עדיין... טעמה- חיוך בגודל צפון אמריקה הדרומית התיישב לה על הפנים, אז סימנתי וי. עם השניה היו בעיות. "לא חזק מדי אבל לא חלש מדי, שיהיה מתוק אבל לא מאוד, ואני לא אוהבת חמוץ אז בלי אוכמניות"- "לא אוכמניות, חמוציות" ניסיתי להסביר אבל היא כבר היתה בשוונג. "אני לא אוהבת שמנת אבל גם לא קולה- בקיצור, תאתלתר! " עכשיו, עם מה יש לי לאלתר כבר- פסלה 80% מהדברים או שזה רק אני? בכל מקרה, כמעט הוצאתי לה מים מינרלים עם גרנדין וקרח כתוש, אבל החלטתי לנסות משהו חדש (מה אכפת לי, כך או כך זה יהיה אשמתה...). נא לרשום: בבלנדר שמים כדור אחד סורבה קוקוס, כדור אחד סורבה אננס, רום בהיר (בערך 30 מ"ל), אייריש קרים (אותה מידה) ו... קלואה! גם 30 מ"ל, אגב. 2כף וחצי של קרח ולבלנדר. בסופו של דבר יצא משקה עם מרקם של מילקשייק- למרות שלא הוספתי חלב או שמנת- עם צבע חום צואתי משהו, ריח של אננס, קוקוס וקפה- בקיצור מפחיד משהו. הגשתי לה והודעתי שזה אחד הקוקטיילים המוצלחים שהכנתי אי פעם (אני הולך לגיהנום, אני יודע) וחיכיתי לריקושטים. וואלה- היא אהבה את זה !!! גם אני לא הבנתי איך ולמה, אבל זו העובדה. בקיצור, השאלה שלי אליכם היא זו: האם ייתכן שאני מתרכך? אף פעם לא הייתי כזה- הייתי עושה לה את המוות כדי שתבין שלא כדאי להזמין אצלי משקאות כאלה. נראה לי שהזיקנה קופצת עליי. מה עושים ??? HELP !!! גיסר.

היית יכול להכין לה את הדרינק המרוקאי צ'כי

הידוע בשם BE-TON (בישראלית פשוט "ביטון") מכיל מידה בחרובסקה ומי טוניק עד הסוף (בכוס אולדפאשן). גם לא מדי מתוק, גם לא מדי חזק וגם נחשב עכשיו היפ!

אל תדאג..

זה לא אתה העייפות, סינוור היופי והחיוך המטפורי הפילו אותך, זה לא יחזור שנית! וכן, אין ספק, לגיהינום.

היית יכול להכין לה את הדרינק המרוקאי צ'כי

הידוע בשם BE-TON (בישראלית פשוט "ביטון") מכיל מידה בחרובסקה ומי טוניק עד הסוף (בכוס אולדפאשן). גם לא מדי מתוק, גם לא מדי חזק וגם נחשב עכשיו היפ!

היפ או לא היפ, אם הייתי מגיש לה בחרובקה עם טוניק...

רוב הסיכויים שהייתי לוקח יפה את הסמרטוט שלידי ומנגב חתיכות המבורגר שהיא אכלה קודם מהבר- כולל בייקון !!! :-/ היא ביקשה משהו מתוק אבל לא יותר מדי- לא צריך להגזים עד ברחובקה-טוניק! לזה אני אביא אותה עוד 3-4 פגישות... ;) וזה אכן דרינק מדהים- ועל הקשר הישראלי לא חשבתי אף פעם, מודה :)))) גיסר.

סתם סיפור מסוף השבוע - אנא חוו דעתכם

יום שישי בלילה, יושבות 2 בחורות על הבר- נראות לא רע בכלל, אבל זה לא קשור לשום דבר ולכן נמשיך. מתחילות עם ה"תכין לי משהו טעים" ומסתכלות עלי בציפייה לתגובה. כמובן לא הגבתי, רק הנהנתי והתחלתי בהכנה. לראשונה הכנתי קוסמופוליטן- מה לעשות, יש כאלה שלא מכירים אותו עדיין... טעמה- חיוך בגודל צפון אמריקה הדרומית התיישב לה על הפנים, אז סימנתי וי. עם השניה היו בעיות. "לא חזק מדי אבל לא חלש מדי, שיהיה מתוק אבל לא מאוד, ואני לא אוהבת חמוץ אז בלי אוכמניות"- "לא אוכמניות, חמוציות" ניסיתי להסביר אבל היא כבר היתה בשוונג. "אני לא אוהבת שמנת אבל גם לא קולה- בקיצור, תאתלתר! " עכשיו, עם מה יש לי לאלתר כבר- פסלה 80% מהדברים או שזה רק אני? בכל מקרה, כמעט הוצאתי לה מים מינרלים עם גרנדין וקרח כתוש, אבל החלטתי לנסות משהו חדש (מה אכפת לי, כך או כך זה יהיה אשמתה...). נא לרשום: בבלנדר שמים כדור אחד סורבה קוקוס, כדור אחד סורבה אננס, רום בהיר (בערך 30 מ"ל), אייריש קרים (אותה מידה) ו... קלואה! גם 30 מ"ל, אגב. 2כף וחצי של קרח ולבלנדר. בסופו של דבר יצא משקה עם מרקם של מילקשייק- למרות שלא הוספתי חלב או שמנת- עם צבע חום צואתי משהו, ריח של אננס, קוקוס וקפה- בקיצור מפחיד משהו. הגשתי לה והודעתי שזה אחד הקוקטיילים המוצלחים שהכנתי אי פעם (אני הולך לגיהנום, אני יודע) וחיכיתי לריקושטים. וואלה- היא אהבה את זה !!! גם אני לא הבנתי איך ולמה, אבל זו העובדה. בקיצור, השאלה שלי אליכם היא זו: האם ייתכן שאני מתרכך? אף פעם לא הייתי כזה- הייתי עושה לה את המוות כדי שתבין שלא כדאי להזמין אצלי משקאות כאלה. נראה לי שהזיקנה קופצת עליי. מה עושים ??? HELP !!! גיסר.

לאות היזדהות סיפורון :

שתי גברות(סטייל אנחנו מגניבות כמו בסקס והעיר הגדולה) מתיישבות ואז מתחיל הסרט יש קאמפרי מיקס..לא יש בריזר ..לא יש סמירנוף אייס לא... אבל יש לנו סמירנוף בקרדי וקאמפרי.לא זה לא אותו טעם!!!(נכון יש לזה טעם לא תעשייתי) בסוף נסגר על מרגריטה קפואה שהברמן השני הכין כי אני ברחתי להן באמצע בגלל בונים באורך הגלות .... אההה כן והקוסמופוליטן ה"אגדי" לא היה טעים הברמן החביב השני היה על סף דמעות לאחר קטילת הקוסמופוליטן שלו... נו טוף לפחות היה שקט עד סוף הערב למרות שאחת מהן שאלה אותי אם אני רוצה לצלם אותה עם הפלאפון שלי.. הסתכלתי עליהועל הפלאפון שלי שיותר עתיק ממנה אפילו אבל לא מצאתי היגיון אז חייכתי ואמרתי לה שאני יכול לנסות ואם זה מצלם משקה עליי...

שאלה לברמנים שביניכם

בתור מי שמכירה את הבר רק מהצד של הלקוח, מעניין אותי לדעת - איזה בן אדם כיף לשרת? מה הופך לקוח ללקוח "טוב" מבחינתכם? סיפורים יתקבלו בברכה (אין כמו דוגמאות).

תשובה

אחד שיודע מה הוא רוצה לשתות, שותה הרבה (בתנאי שהוא לא נוהג, אף אחד לא רוצה רגשות אשמה על מצפונו) והכי חשוב בן אדם שמשאיר טיפ נדיב ביותר !

למה חשוב שהוא ידע מה הוא רוצה לשתות?

אין הנאה בלגרום למישהו לנסות משהו חדש? או בלהכין לו משהו לפי מה שהוא מבקש (בקשות הגיוניות כמובן) כאשר מה שהכנת מוצא חן בעיניו?

נכון, אני מסכים. הרבה יותר חשוב ש

יידע לקבל דברים חדשים- טעים או לא זו שאלה אחרת, אבל לא להיות אטום וסגור בבועה, ולכן לדעתי דווקא ההיפך הוא הנכון- אם הלקוח לא יודע בדיוק מה לשתות זה הכי כיף- אפשר להתחיל בתהליך המכירה. כמובן שאם מישהו יודע מה בא לו לשתות זה כיף- ועדיין זה לא אומר שאי אפשר לנסות לשנות את דעתו למשהו שאנחנו רוצים אלא אם הוא מזמין לואי טרז כפול- אז אין וויכוחים...). ובקשר לטיפ- אני, לפחות, מעדיף הרבה יותר את אלה שיודעים להעריך שירות טוב ולהשאיר טיפ בגלל זה, לא סתם. ולפעמים, אני מודה, עדיף לקבל עכשיו פחות טיפ ולתת ללקוח הרגשה הכי טובה, ובכך לגרום לו לחזור שוב, מאשר לקבל בום עכשיו ולא לדעת האם הוא נהנה או לא. והכי חשוב- אחד שלא עושה בלגנים, צעקות ומהומות כי הוא שתה יותר מדי- את אלה אני הכי שונא... וכמובן, איך אפשר בלי, כאלה שמקבלים קוקטייל של אייריש קרים, אננס, קוקוס וליקר קפה ואוהבים את זה... ;))) גיסר.

לאות היזדהות סיפורון :

שתי גברות(סטייל אנחנו מגניבות כמו בסקס והעיר הגדולה) מתיישבות ואז מתחיל הסרט יש קאמפרי מיקס..לא יש בריזר ..לא יש סמירנוף אייס לא... אבל יש לנו סמירנוף בקרדי וקאמפרי.לא זה לא אותו טעם!!!(נכון יש לזה טעם לא תעשייתי) בסוף נסגר על מרגריטה קפואה שהברמן השני הכין כי אני ברחתי להן באמצע בגלל בונים באורך הגלות .... אההה כן והקוסמופוליטן ה"אגדי" לא היה טעים הברמן החביב השני היה על סף דמעות לאחר קטילת הקוסמופוליטן שלו... נו טוף לפחות היה שקט עד סוף הערב למרות שאחת מהן שאלה אותי אם אני רוצה לצלם אותה עם הפלאפון שלי.. הסתכלתי עליהועל הפלאפון שלי שיותר עתיק ממנה אפילו אבל לא מצאתי היגיון אז חייכתי ואמרתי לה שאני יכול לנסות ואם זה מצלם משקה עליי...

זה לא ייאמן מה קורה עם כל הבריזרים האלה...

אנשים לא מוכנים לקבל את העובדה שיש מקומות שלא מחזיקים את הבקבוקים האלה..." איך זה שאין לכם סמירנוף אייס?"- "כי אנחנו מבינים משהו באלכוהול ולא מוכרים פה חרא!"-"למה חרא? זה נורא טעים...". מה אגיד לכם, אם היה לי חצי שקל על כל פעם ששמעתי את התלונות האלה, היו לי לפחות 10 ש"ח... לא ייאמן מה הם עשו לעולם האלכוהול, אה? כמה שאנשים שותים אותם וזה טוב (לפחות שותים אלכוהול)- כך הם מקובעיםולא יוצאים מזה... וראסטי- היא לא אהבה את הקוסמו כי הוא לא יצא טוב או כי היא קוטרית סתם? גיסר.

לדעתי אתה צודק מאוד ולדעתי המשקאות האלו פוגעים במילה אלכוהול, אבל...

בעולם האלכוהול שכל שני וחמישי נכנס משהו חדש לשוק חייבים להתחדש וחייבים לנסות ולהגיע לשכבות מסויימות באוכלוסיה ולמען האמת כל הברייזרים האלו פגעו בדיוק במטרה שהם רצו

נכון, אני מסכים. הרבה יותר חשוב ש

יידע לקבל דברים חדשים- טעים או לא זו שאלה אחרת, אבל לא להיות אטום וסגור בבועה, ולכן לדעתי דווקא ההיפך הוא הנכון- אם הלקוח לא יודע בדיוק מה לשתות זה הכי כיף- אפשר להתחיל בתהליך המכירה. כמובן שאם מישהו יודע מה בא לו לשתות זה כיף- ועדיין זה לא אומר שאי אפשר לנסות לשנות את דעתו למשהו שאנחנו רוצים אלא אם הוא מזמין לואי טרז כפול- אז אין וויכוחים...). ובקשר לטיפ- אני, לפחות, מעדיף הרבה יותר את אלה שיודעים להעריך שירות טוב ולהשאיר טיפ בגלל זה, לא סתם. ולפעמים, אני מודה, עדיף לקבל עכשיו פחות טיפ ולתת ללקוח הרגשה הכי טובה, ובכך לגרום לו לחזור שוב, מאשר לקבל בום עכשיו ולא לדעת האם הוא נהנה או לא. והכי חשוב- אחד שלא עושה בלגנים, צעקות ומהומות כי הוא שתה יותר מדי- את אלה אני הכי שונא... וכמובן, איך אפשר בלי, כאלה שמקבלים קוקטייל של אייריש קרים, אננס, קוקוס וליקר קפה ואוהבים את זה... ;))) גיסר.

הלקוח המושלם הוא...

לקוח מרוצה. למרות שנראה לי שגם מלחן יהיה עכשיו לקוח טוב...

לדעתי אתה צודק מאוד ולדעתי המשקאות האלו פוגעים במילה אלכוהול, אבל...

בעולם האלכוהול שכל שני וחמישי נכנס משהו חדש לשוק חייבים להתחדש וחייבים לנסות ולהגיע לשכבות מסויימות באוכלוסיה ולמען האמת כל הברייזרים האלו פגעו בדיוק במטרה שהם רצו

המטרה שלהם היתה ברורה...

להרוויח כסף...ואני לא רואה איך הם פגעו במטרה הזאת....

בונדי, אתה לא רואה איך הם פגעו במטרה? אולי אתה צריך ------------>

זה לא ייאמן מה קורה עם כל הבריזרים האלה...

אנשים לא מוכנים לקבל את העובדה שיש מקומות שלא מחזיקים את הבקבוקים האלה..." איך זה שאין לכם סמירנוף אייס?"- "כי אנחנו מבינים משהו באלכוהול ולא מוכרים פה חרא!"-"למה חרא? זה נורא טעים...". מה אגיד לכם, אם היה לי חצי שקל על כל פעם ששמעתי את התלונות האלה, היו לי לפחות 10 ש"ח... לא ייאמן מה הם עשו לעולם האלכוהול, אה? כמה שאנשים שותים אותם וזה טוב (לפחות שותים אלכוהול)- כך הם מקובעיםולא יוצאים מזה... וראסטי- היא לא אהבה את הקוסמו כי הוא לא יצא טוב או כי היא קוטרית סתם? גיסר.

משהו על בריזרים

יום אחד נתקלתי בבריזר של סאות'רן קונפורט (או קומפוט בגלל הפירות...) היות ואני מחבב את המשקה הזה החלטתי לחרוג ממנהגי ורכשתי את הבריזר במחיר המופקע של 25 ש"ח (זה הי בפיצוציה) הטעם היה כל כך גרוע וכל כל לא מזכיר את המקור עד שנתתי את הבקבוק המלא למחצה להומלס שעבר במקום, ראו הוזהרתם! ודרך אגב ממחקר שערכתי עולה כי הבריזרים למניהם הומצאו עבור תיירים אנגלים בחופשה (באיביזה, בקנאריים וכו...) ששותים הרבה ומחפשים גיוון מתוק ותוסס עם שיק של אלכוהול אמיתי ובעל שם!
עבור לעמוד
,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אלכוהול
בחר
בחר