ליקר ענבים מלון

ראינו את הכתבה שלך בוואלה על הכנת הליקר. בחרנו להכינו בשיטה של השרייה באלכוהול.הוספנו את הפירות לאלכוהול והשאלה היא כמה זמן צריך לחכות עד שמסננים את הפירות החוצה? ואחרי שמסננים את הפירות,מוסיפים את סירופ הסוכר ומניחים לתקופת יישון, כמה זמן זה בערך? גל

קודם כל, חבל....

חבל שהחלטתם לעשות בהשרייה באלכוהול כי לשני הפירות הנ"ל עדיף השרייה בסוכר כפי שהסברתי בכתבה, לפירות שיש להם הרבה נוזלים עדיף השרייה בסוכר. אבל, את הנעשה אין להשיב...ואין לבכות על פרי שהוטבע באלכוהול. אז ככה...כפי שאני אומר כל הזמן, אין נוסחאות קבועות ואין חוקי ברזל תחכו ותבדקו כל הזמן, וברגע שנראה לכם שהפרי העביר את הטעמים של לאלכוהול אז אפשר להמשיך, אבל זה תלוי בעיקר בסבלנות שלכן, כעיקרון ככה שהפירות יהיו באלכוהול יותר מזן זה עדיף. אני אומר לפחות חודש! ולגבי היישון, שוב, כמה שיותר...לפחות חודש! עזרתי?
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אלכוהול
בחר
בחר