מה דעתך על s. alcoholiquerus ?

ואגב, התחלתי להכין ליקר ג'ינג'ר ותמרים... אבל את זה אני משרה באלכוהול אז אין סיכוי לאלכוהוליסטים קטנים...

מעולה, אני בעד!

ולגבי הג'ינג'ר/תמרים מבחינתי נשמע מאתגר קולינארית אבל מעניין... יכול לצאת ממש טוב, מאיפה הרעיון? תגידי? יש לך פייסבוק? אם כן תחפשי אותי שם, saar ashkenazi יותר קל לי לכתוב שם ואשמח לענות לכל שאלותייך ולדבר איתך חג שמח

יש לי שאלה לכל המבינים בליקרים...

התחלתי להכין ליקרים ויוצא אפילו ממש טעים, רק נתקלתי בבעיה קטנה עם ליקר קיווי... מישהו ניסה להכין פעם? שמתי קילו קיווי עם קילו סוכר עד שכל הסוכר נמס (בערך שבוע) אח"כ הוספתי את כמות האלכוהול הרצויה (בערך 33%) עכשיו זה מתבשל בצינצנת כבר שבוע ולפני יומיים התחילה להופיע שיכבה לבנה שצפה על פני הנוזל... נראה די מגעיל. זה לא קרה לי באף ליקר אחר שהכנתי... מישהו יודע מזה יכול להיות? האם זה נורמלי לקיווי? אנא עזרו לי! שיר המבואסת....

היי.. את יכולה לתת כמה מתכונים לליקרים שאת מכינה?

היי.. את יכולה לתת כמה מתכונים לליקרים שאת מכינה?
עבור לעמוד
,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אלכוהול
בחר
בחר