ליקר על בסיס עגבניות

ערב טוב לכולם, שאלה קצת מוזרה יש לי חבר קרוב שממש אבל ממש אוהב עגבניות. עוד חודשיים יש לו יומולדת וחשבתי להכין לו מתנה מקורית - ליקר בייתי על בסיס עגבניות השאלה שלי היא כזאת - איזה מרכיבים כדאי להוסיף לאלכוהול הבסיסי (חוץ מעגבניות כמובן) כדי שיצא טעם מעניין ולאו דווקא רק של עגבניות. להשרות את העגבניות באלכוהול או בסוכר? ובכללי, מה השלבים בהכנת ליקר כזה? תודה לכולם על העזרה:)

ליקר עגבניות

הכנתי פעם ליקר מעגבניות שרי וזעתר. קח וודקה טובה ותשרה בה לשבועיים שלושה עגבניות שרי או רגילות חתוכות לקוביות. תוסיף זעתר או בזיליקום שגם הולך טוב עם העגבניות ותן לזה לנוח. אם תרצה לדלל קצת ולהמתיק, תוסיף מי סוכר לפי הטעם.

תודה על התשובה המהירה!

עוד שאלה - מה דעתך על קצת חריפות? פלפל שחור\צ'ילי?

..

לא ניסיתי. יכול להיות מעניין. נסה עם פלפל אנגלי.

יכול להיות מענין..

אולי לעשות וודקה בטעם בלאדי מארי לקח וודקה טובה ולהשרות בה תבלינים כמו פלפל אנגלי קצת שום בזיליקום מלח ואולי גם קצת סלרי כמובן שצריך להיות הרבה עגבניות ולא לשכוח להוסיף סוכר
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אלכוהול
בחר
בחר