נכון אנייחו אבל..
היא טקילה מיקסטו, אנייחו, שיושנה לפחות 12 חודש בחביות אלון חרוכות, בדומה לחביות המשמשות את יצרני הברבן. הטקילה יצאה לראשונה לשוק בשנת 2006, בארצות הברית.
למשקה איכויות של ויסקי או רום טובים, ובכך יכול לעמוד בפני עצמו או להיות חלק מקוקטייל טוב. את הטקילה החדשה מבית חוזה קוארבו ממליץ היצרן לשתות "נקיה" כשוט מובחר, או אפילו על קולה וקרח.
היצרן אומר כי צבעו של חוזה קוארבו בלאק מדליון ענברי עמוק, עם הבהקים של ברונזה. ניחוחו אלון קלוי, וניל, רמז לקינמון, סירופ מייפל, נגיעה של פרי (תפוח אדום עם בננה), טעם מוקה עשיר, בשילוב פולי קקאו וקפה קלויים. טעמו מתוק, קטיפתי על הלשון, אלון קלוי עם הדגשים של וניל. סיומו חלק ומלא בתבלינים חמים.
בקבוקי 700 מ"ל, 38% אלכוהול. להשיג בחנויות המשקאות.
מתוך אתר בקבוק ד"א..והמחיר אמור להיות בסביבות ה200 שקל