קוקטייל עבור חולה סוכרת

אני רוצה להכין קוקטייל ללא סוכר עבור מישהו שהוא חולה סוכרת יש רעיונות?

באופן כללי אלכוהול ממש לא מומלץ למי שיש לו סכרת

רק שתדע

באופן כללי זה נכון, אבל לא מדוייק לגמרי..

אלכוהול דווקא מומלץ,בין 1-2 מנות ביום גם לחולי סכרת.. אלא אם "מכבי" רוצים שכל חולי הסוכרת שלהם ימותו... העניין הוא איזה אלכוהול, רוב סוגי האלכוהול שאינם מומלצים אינם מומלצים בשל כמויות גדולות של סוכר ו\או פחמימות שיש בהם ולכן הם לא יעשו טוב לחולי סכרת.. בירה בעיקר לא מומלצת בגלל כמות הפחמימות הגדולה שבה, וגם ליקרים בגלל רמת הסוכר הגבוהה שבהם. אבל כל דבר חסר סוכר ו\או פחמימות הוא דווקא בסדר, למשל, קוקטיילים המבוססים על וודקה (אפילו מרטיני יבש), יינות יבשים בלי קשר לקוקטיילים הם בסדר, אבל בעיקר מבוססי וודקה עם איזה מיקסר דיאטטי\ללא סוכר ילכו טוב.. תלוי גם באיזו קבוצת סיכון\רגישות באסוכלת הסכרתיים אתה\ המזמין נמצא.. אני לדוגמא מכין שוטים קפואים של אבסולוט אגסים עם שלוש-ארבע (גג חמש) טיפות של מונין מוחיטו מיקס (בטעם נענע, למרות שכתוב מנטה)

האם במשקאות אניס למינהן יש הרבה סוכר?

ערק פרנו סמבוקה....

"בין 1-2 מנות ביום" ?!

אני לגמרי סקפטי לגבי הנתון הזה אולי האמת מידה של "מנה" שונה... כנראה שמנה ע"פ ה"המלצה" שלך לחולי סכרת היא לא 60 מ"ל של ספיריט (לבנים), אחרת תהפוך את כל חולי הסכרת לאלכוהוליסטים.

אתה מדבר כי אתה יודע? או בשביל לדבר?

ה"המלצה" היא לא שלי כמו שכבר כתבתי, ידוע שאין שום בעיה רפואית עם מנה שתיים של אלכוהול ליום וזה רחוק מלהפוך כל אדם שהוא לאלכוהוליסט. תלמד את העניין טיפה יותר לעומק ואז תחזור להגיב לי אם עדיין תחשוב שאני טועה.

אולי אם

היית מקבל "עובר" בהבנת הנקרא היית מגיב אחרת תגובתי נשאה את המילה "סקפטי", (עיין באבן שושן ותמצא את הערך "ספקן") משמע תוהה אם הדבר נכון לא שללתי את מה שאמרת, אלא הדבר נשמע לי תמוהה כי מומלצת מנה עד שתיים של אלכוהול (וזאת ע"פ תוכן הודעתך). אני לא מבין ולא מתיימר להבין בעניין. אני יודע כיצד להשקות אנשים ועם מה, המצב הפסיולוגי בעקבות כך הוא מבחינתי "אחרי המבול".

מר זהבי היקר

למרות יכולות הניסוח הרהוטות שלך אתה נוטה לא אחת לזיין את המוח הרבה מכפי שרוצים לשמוע\לקרוא אותך. לא חובה להגיב על כל דבר ובטח שלא להתנצח ללא סיבה עם כל מי שמגיב או כותב בפורום, כמו גם להטיל ספקות בדברים שהבנתך בהם מזערית ולו רק מכיוון ש"סייג לחוכמה שתיקה", כפי שנאמר.

האם במשקאות אניס למינהן יש הרבה סוכר?

ערק פרנו סמבוקה....

לא..הבעיה היא במיצים ובתוספות..

במשקאות האניס אין הרבה סוכר, עם בכלל. הבעיה היא שאני מניחה שאתה לא מדבר על שתיה של משקה נקי. הבעיה היא בתוספות של המציצים ושל הליקרים, שבהם יש המון סוכר. הייתי הולכת על כיוון של וודקה טוניק או ג'ין טוניק. (בטוניק יש מעט סוכר) דפי

תראי..

קודם כל בסמבוקה בטוח יש סוכר היתי בודק עם היצרים ולא פה בפורום ניראה לי שגם בפסטיס על כל סוגיו יש סוכר אולי בערק או אוזו אין אבל עדיף לשלוח מייל לחברה

נכון

לכן רשמתי שיש מעט או בכלל לא. בכל מקרה, מהמעט שאני יודעת חולי סכרת שותים דברים עם סוכר,פשוט לא בריכוזים גבוהים. מסכימה לגביי הסמבוקה וכמובן שכל דבר צריך לבדוק. בגלל זה הלכתי על כיוון ה"נטרלים" כמה שיותר.. וודקה/ ג'ין + טוניק. (שווה לנסות ולבדוק) דפי

מר זהבי היקר

למרות יכולות הניסוח הרהוטות שלך אתה נוטה לא אחת לזיין את המוח הרבה מכפי שרוצים לשמוע\לקרוא אותך. לא חובה להגיב על כל דבר ובטח שלא להתנצח ללא סיבה עם כל מי שמגיב או כותב בפורום, כמו גם להטיל ספקות בדברים שהבנתך בהם מזערית ולו רק מכיוון ש"סייג לחוכמה שתיקה", כפי שנאמר.

שחר יקירי

העניין נבדק עם מספר חולי סוכרת נעורים. אני לא יודע מאיפה נפחת את הנתון הזה... מכבי הפועל או בית"ר, ככל הנראה אתה לא חובב כדורגל מושבע (גם לא בקיא בפיסיולוגיה ורפואה ככל הנראה) "לזיין ת'מוח" למילותיך... אני אשכח שהביטוי יצא ממעוז אצבעותיך הטמאות, שכן ככל הנראה לא אני זה שמפריח בלונים לשמיים עם נתונים חסרי שחר, שלא נדבר על הנזק שאתה עלול לגרום לחולי סכרת עם "חוות הדעת הרפואית" שלך. סייג לחוכמה שתיקה אמרת? דבוק בהימנונך זה, אל תגיב, על מנת להמתיק גלולתך.

לא..הבעיה היא במיצים ובתוספות..

במשקאות האניס אין הרבה סוכר, עם בכלל. הבעיה היא שאני מניחה שאתה לא מדבר על שתיה של משקה נקי. הבעיה היא בתוספות של המציצים ושל הליקרים, שבהם יש המון סוכר. הייתי הולכת על כיוון של וודקה טוניק או ג'ין טוניק. (בטוניק יש מעט סוכר) דפי

המציצים הם הבעיה

קוקטייל עבור חולה סוכרת

אני רוצה להכין קוקטייל ללא סוכר עבור מישהו שהוא חולה סוכרת יש רעיונות?

חבר'ה הפעם הגזמתם כנסו אם אכפת לכם

סוכרת= מחלה לא קלה כאשר בעצם הלבלב לא מייצר מספיק אינסולין בכדי להכניס את הגלוקוז לתאים ואז מכיוון שהגלוקוז לא נכנס לתאים[כי אין מי שיכניס אותו כי הלבלב לא מייצר מספיק אינסולין] ישנו סוכר בדם כלומר רצוי כמה שפחות סוכר בדם להוסיף על הסוכר שקיים. אז מה אני מנסה בעצם לומר שכפי שרובכם יודעים אלכוהול מיוצר מסוכר שעבר תסיסה ושלא נדבר על זיקוק ומה שקורה לחולי סוכרת ששותים אלכוהול? האלכוהול נספג מיד בדם ומצתרף לחבריו הסוכרים שלא נכנסו לתאים בגלל שהאינסולין[לבלב] שלא עובד כראוי לא מכניס גלוקוז לתאים ומה התוצאה? תשובה=רמת סוכר גבוהה בדם ומה זה אומר? תשובה מסוכן לחולי סוכרת. כלומר חברים יקרים אנא ממכם לאנשים חולים במחלות תתיעצו עם רופא מומחה כי לפעמים אנחנו חושבים שאנחנו יודעים או מבינים באלכוהול אבל על מחלות זה לא מספיק ואף מסוכן . אני הייתי ממליץ על קוקטייל מים&מים בכוס היי בול עם קרח ולימון .ולא אלכוהול אלא אחרי היתיעצות עם רופא מומחה .

המציצים הם הבעיה


חזק ביותר !

ראיתי את הסרט שלשום
עבור לעמוד
,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אלכוהול
בחר
בחר