אתה כבר יכול להוסיף!
תראו, ככלל, הכנת ליקר אינה תהליך מדוייק ומדעי כמו הכנת יין
שבה כל טעות הינה פתח לכשלון
בהכנת ליקר הדברים הינם הרבה הרבה יותר רגועים וסלחניים
ומאוד מאוד תלויים בנסיון האישי שלך ובתחושות שלך
אם נראה לך שהסירופ כבר מוכן אז כנראה שהגיע הזמן להוסיף את האלכוהול
וגם אם תוסיף את האלכוהול מוקדם מדי לא יקרה שום דבר נוראי
עכשיו, לגבי כמויות האלכוהול, תעשה חישוב אחוזים מתמטי
נהוג בד"כ להכין ליקרים באחזוי אלכוהול של 20-40%
ככלל ככל שאחוז האלכוהול יהיה גבוה יותר הליקר יישמר טוב יותר
על מנת לחשב את כמות האלכוהול שעליך להוסיף תחילה עליך לסנן את הסירופ
ולמדוד את כמות הנוזל שיש לך על מנת שתוכל לחשב את כמות האלכוהול שתוסיף