איך אתה מסנן עכשיו?

רשמת שבהתחלה סיננת דרך פילטרים של קפה, אז איך עכשיו? דפי

סינון

בניתי מכונת סינון 3 שלבים (גס, דק ומיקרו) העובדת על לחץ שלילי. (אני מייצר 60-80 בקבוקים בחודש) לכמה ליטרים בודדים ממש לא שווה להשקיע במכונה כזאת ופילטר קפה בהחלט ישדרג לך את הליקר.

מקס יא סופרסטאר! how you doin?

דבש !!! מה איתך, מזמן לא ראיתי אותך, איה אתה ?

סינון

בניתי מכונת סינון 3 שלבים (גס, דק ומיקרו) העובדת על לחץ שלילי. (אני מייצר 60-80 בקבוקים בחודש) לכמה ליטרים בודדים ממש לא שווה להשקיע במכונה כזאת ופילטר קפה בהחלט ישדרג לך את הליקר.

או.קי תודה! :)

דבש !!! מה איתך, מזמן לא ראיתי אותך, איה אתה ?


אני עדיין בתפוח הגדול

ולא זז מפה בשנים הקרובות. אתה יכול להכנס לבלוג שלי ולהתעדכן. אוהבים אותך בצד הזה של האוקיאנוס! תעשה לי ספייסי!

סינון

בניתי מכונת סינון 3 שלבים (גס, דק ומיקרו) העובדת על לחץ שלילי. (אני מייצר 60-80 בקבוקים בחודש) לכמה ליטרים בודדים ממש לא שווה להשקיע במכונה כזאת ופילטר קפה בהחלט ישדרג לך את הליקר.

ייצור ליקרים

שלום רב, אני מייצרת כמויות קטנות בצינצנות ורוצה לעבור ליותר באילו כלים אתה משתמש לכמויות גדולות? תודה מראש

אני עדיין בתפוח הגדול

ולא זז מפה בשנים הקרובות. אתה יכול להכנס לבלוג שלי ולהתעדכן. אוהבים אותך בצד הזה של האוקיאנוס! תעשה לי ספייסי!

עזוב אותך..

פעם מקס היה סמל מין היום הוא רק מין :)

ייצור ליקרים

שלום רב, אני מייצרת כמויות קטנות בצינצנות ורוצה לעבור ליותר באילו כלים אתה משתמש לכמויות גדולות? תודה מראש

חביות!!!

אבל קודם כל את צריכה להגדיר איזו כמות בערך את רוצה

ברוך משכין שלום


לימונצ'לו

כשאני מכניס את הלימון לכלי עם וודקה, איך חתוך הלימון? רבעים? גרידה? מה הצורה הנכונה לשלב פירות עם וודקה? תודה רבה!!!

יש הרבה מאוד ליקרים שאפשר להכין כל השנה

יש לי המון ניסיון בהכנת ליקרים ועם זאת מדי פעם יוצא לי משהו ממש לא טוב. תפרטי מה היו השלבים בלימונצ'לו ואילו כלים השתמשת ואולי נמצא את הבעיה. עדיף תמיד לנסות בהתחליה עם יבשים: קינמון, ציפורן וכ"ו אשמח לעזור. מקס

היי מקס..

אני מעוניינת בליקר של פרי מסויים ולא תבלינים.. (לפחות הפעם). אשמח להמלצה מפורטת על הכנה של ליקר על בסיס פרי שלרוב לא עושה בעיות ולרוב מצליח (אין לי הרבה סבלנות לניסויים). לגביי הלימונצ'לו שניסיתי ויצא מר מאוד מאוד ורע: לקחתי 8 לימונים מהעץ של אמא בחצר הבית, שטפתי במים בלבד(אין ריסוס). בעזרת קולפן, קילפתי את החלק הצהוב בלבד (בלי בכלל לבן), והכנסתי לבקבוק זכוכית של סמירנוף וודקה (חילקתי ל2 בקבוקים כדי שיהיה מקום למי סוכר בהמשך. ההשרייה היתה במשך חודש וחצי.(ניערתי את הבקבוק מדי יום או כמה ימים) לאחר ההשריה טעמתי והיה מר ביותר אבל ממש וללא טעם חוץ ממרירות. (כן הרבה ריח חזק של לימון שהיה נהדר). סיננתי מעט והוספתי מי סוכר לפי הטעם וההנחיות, זה כבר בחיתון טעמים חודש ואפילו לא עניין אותי לטעום את זה שוב. יכול להיות שזה סוג לימון שהקליפה שלו מרירה מידי? מה יכולה להיות הטעות? יש לך ניסיון עם השרייה של חליטות תה (או כל מיני תבלינים) בג'ין? (נשמע לי מעניין ואשמח להדרכה) תודה מראש דפי

השלב הבא

סוכר אכן יעזור. לא רק בגלל שהוא ממתיק את המרירות הבסיסית של קליפות הדרים אלא גם מעצים טעמים, במקרה הזה, השמנים שבקליפה הנושאים את ריח האופייני של הלימון. שלב מאוד מאוד חשוב שנראה שלא יוחסה לו חשיבות זה הסינון. אם את טועמת ישירות אחרי השרייה, הלשון תקלוט חלקיקים של הקליפה עצמה ומסביר כנראה את הטעם המר. חשוב לסנן כמה שיותר דק. בתחילת דרכי השתמשתי בפילטרים לקפה. זה מאוד איטי אבל די אפקטיבי אגב, אין ממש צורך להשרות במי סוכר, מה שיצא במשך חודש וחצי באלכוהול יצא, אין כאן תועלת. עדיף לסנן ולתת לנוח יום יומיים.

מה לגביי חליטות תה ותבלינים בג'ין? יש ניסיון?

חביות!!!

אבל קודם כל את צריכה להגדיר איזו כמות בערך את רוצה

תודה

בערך 20-30 ליטר

טוב יש כמה אפשרויות

אופציה פשוטה היא למצוא כד ריק של מים מינרליים הכדים הגדולים ששמים במתקנים, אם אני זוכר טוב זה כד של 20 ומשהו ליטר בתחילת דרכי השתמשתי בהם וזה היה די נוח כל עוד שלא צריך לבחוש כי הפתח מאוד צר אפשרות שניה היא לקנות מיכל או חבית פלסטיק יש בנפחים של 30 ליטר בחנויות שמספקות ציוד להכנת יין, או בחברות שמוכרות מיכלי פלסטיק "הוברמן" בפ"ת או ישירות אצל היצרן חברת פחמ"ס בקיבוץ מעברות החביות האלה מאוד נוחות כי הפתח שלהן מאוד רחב ונוח לעבוד ובנוסף לכך הן מאושרות לעבודה עם מזון וכימיקלים ובטוחות לחלוטין

תודה רבה

עבור לעמוד
, ,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אלכוהול
בחר
בחר