הכנת ליקרים בבית!
אני מצרף תמונה של בקבוק מוגמר של ליקר תפוזים שהכנתי.
ואין יותר כיף מזה את התפוזים חתכתי ושמתי לתקופה של חודשיים
לאחר מכן סיננתי והוספתי סוכר ומים ועוד חיתון של חודשיים.
השתמשתי בוודקה אבסולוט יצא טעים מאוד אך מתוק מידי לפי טעמי
עיצבתי לו עטיפה והדבקתי וזה נראה לא רע בכלל (שמו הוא
applesini liquri שאומר ליקר תפוזים בפינית).
עכשיו אני עובד על ליקר לימונצ'ו הפעם השתמשתי באלכוהול נקי 95% ואני לא יודע אם הוא יותר או פחות טוב משימוש בוודקה.
אני משרה קליפות לימון באלכוהול לתקופה של חודש וחצי . חשבתי גם להשרות פרי שלם לתקופה של שבועיים ונענע לתקופה של שבוע וחצי לפני הוספת מים+סוכר. מה דעתכם?