חומר גלם לליקר

חומר גלם לליקר

בחודשים האחרונים אני מכין ליקרים שונים עם בערך 30% אלכוהול. אני משתמש בסוגים שונים של אלכוהול 95-96 אחוז. הבעיה היא שיש לליקרים שלי טעם לוואי חריף מדי. מישהו יודע להמנע מטעם לוואי באיזו דרך? יש סוג של אלכוהול 95% שנחשב איכותי יותר ובעל פחות טעם לוואי? אם אני אשתמש בוודקה במקום ב95% זה יצא טוב יותר?

בטח שיש להם טעם לוואי, אתה משתמש באלכוהול 95%!! למה אתה מצפה.....

כמו שכבר נאמר כאן פעם, אלכוהול 95% זה וודקה בחוזק מטורף, ואיכות ירודה עוד יותר השתמש בוודקה, הרבה יותר מומלץ, נכון, תצטרך לשים יותר, ופחות רכז, וכנראה שגם המחיר יעלה קצת, אבל ייצא לך הרבה יותר טוב, חוץ מזה, אפשר גם להשתמש בוודקה בניחוחות (בהתאם לליקר כמובן) לדוגמא, אבסולוט ציטרון ללימונג'לו, כך גם הריח של הליקר יתחזק
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אלכוהול
בחר
בחר