שאלה בנוגע לכמה משקאות...

או.קיי... אני לא מבינה גדולה באלכוהול, אבל אני מאוד אוהבת אותו, ואת ההרגשה שהוא נותן. (במינון הנכון כמובן.) מהפעם הראשונה ששתיתי, שמתי לב שלוקח לי קצת זמן, וכמויות קצת גדולות כדי לתפוס ראש ומעבר לכך... עם הזמן גם למדתי מהם המשקאות שאני אוהבת יותר, אוהבת פחות, משפיעים עליי יותר, ואלה שמשפיעים פחות. כל מי שמכיר אותי יודע שכיף לשתות איתי, ושאין לי בעיה לנסות דברים חדשים... בשבוע שעבר יצאתי עם חברים, והתחשק לי לשתות, היות ורציתי לתפוס ראש דילגתי על שלב -מוחיטו-וודקה אשכוליות-ושוט ארוך של ייגר הקבוע- (כן אני מערבבת חופשי עד שיום אחד תיהייה לי טראומה מהדבר אני לא אפסיק..) וקיבלתי המלצה על השיתוק/בן לאדן ש"צ'יק ת'ק יעיף אותי.." שתיתי, נהנתי, אבל לא תפסתי ראש, אחריו שתיתי שני צ'ייסרים של ג'יימסון, וצחקתי קצת יותר מהרגיל..לא מעבר לכך... ורציתי לדעת כמה אחוז אלכוהול יש בערך בשיתוק? ובג'יימסון..? איזה צ'ייסרים חזקים יש? אני לא מפחדת מטעמים.. ואם לפעם הבאה ממולץ ללכת על שוט של אבסנט נקי וזה יעשה את העבודה? אה ורציתי גם לשאול על הבאד אפל (ככה קוראים לו...?) קצת פרטים עליו.... כמו שאמרתי אני אוהבת לנסות, אבל לפעמים אני לא רוצה ליפול על דברים שאין בהם את ה"עוצמה" שאינ מחפשת... תודה רבה!=]

בקשר לאבסינט....

טוב אז יש בו 60% אלכוהול, לפחות בזה שמגישים בברים בארץ....ובקשר לעוצמה בו, אני מבטיח לך שיש בו עוצמה....

אז ככה..

קודם כל אם בא לך לתפוס ראש וראש טוב אל תוותרי על השלב של המוחיטו וודקה אשכוליות וכו.. תתחילי לתשתות תמיד מהקל אל הכבד..תתחילי במשהו עם אחוז נמוך ולאט לאט תעלי באחוזים ואל תשכחי לשתות מיים בין משקה למשקה יגרום לך להרגיש הרבה יותר טוב בבוקר

סטרו 80

מגעיל אבל עושה את העבודה. בדיוק לזה הוא נועד, "לעשות את העבודה". הצעה קצת יותר רצינית: תבדקי כמה כוסות יין את צריכה כדי להגיע לבאזז הרצוי לך. לפעמים יין משפיע בצורה שונה.

בקשר לאבסינט....

טוב אז יש בו 60% אלכוהול, לפחות בזה שמגישים בברים בארץ....ובקשר לעוצמה בו, אני מבטיח לך שיש בו עוצמה....

לא מדויק

ראיתי בפאבים בארץ אבסינת'-ים בחוזק מ-40% ועד 89.9%

שאלה בנוגע לכמה משקאות...

או.קיי... אני לא מבינה גדולה באלכוהול, אבל אני מאוד אוהבת אותו, ואת ההרגשה שהוא נותן. (במינון הנכון כמובן.) מהפעם הראשונה ששתיתי, שמתי לב שלוקח לי קצת זמן, וכמויות קצת גדולות כדי לתפוס ראש ומעבר לכך... עם הזמן גם למדתי מהם המשקאות שאני אוהבת יותר, אוהבת פחות, משפיעים עליי יותר, ואלה שמשפיעים פחות. כל מי שמכיר אותי יודע שכיף לשתות איתי, ושאין לי בעיה לנסות דברים חדשים... בשבוע שעבר יצאתי עם חברים, והתחשק לי לשתות, היות ורציתי לתפוס ראש דילגתי על שלב -מוחיטו-וודקה אשכוליות-ושוט ארוך של ייגר הקבוע- (כן אני מערבבת חופשי עד שיום אחד תיהייה לי טראומה מהדבר אני לא אפסיק..) וקיבלתי המלצה על השיתוק/בן לאדן ש"צ'יק ת'ק יעיף אותי.." שתיתי, נהנתי, אבל לא תפסתי ראש, אחריו שתיתי שני צ'ייסרים של ג'יימסון, וצחקתי קצת יותר מהרגיל..לא מעבר לכך... ורציתי לדעת כמה אחוז אלכוהול יש בערך בשיתוק? ובג'יימסון..? איזה צ'ייסרים חזקים יש? אני לא מפחדת מטעמים.. ואם לפעם הבאה ממולץ ללכת על שוט של אבסנט נקי וזה יעשה את העבודה? אה ורציתי גם לשאול על הבאד אפל (ככה קוראים לו...?) קצת פרטים עליו.... כמו שאמרתי אני אוהבת לנסות, אבל לפעמים אני לא רוצה ליפול על דברים שאין בהם את ה"עוצמה" שאינ מחפשת... תודה רבה!=]

אני מניח...

שאמרת לברמן:"ברמן יקר אני מעוניינת להקיא ולשתות את המשקה הגרוע ביותר שעורבב(הוצף) איי פעם",לכן אין בי כל פליאה... אלא אם...מדובר מברמן משכונת התקווה שגדל על "אליקופטר" "מדוזה" ו"אבולהלה",ועוד מגוון שמות הזויים...המבין יבין...

לא מדויק

ראיתי בפאבים בארץ אבסינת'-ים בחוזק מ-40% ועד 89.9%

טיפה סדר במרקיעי האחוזים

בארץ קיימים מספר מותגי אבסינט. הנפוץ והסביר ביותר הוא ה Trenet הצרפתי בחוזק 60% ששידרג לפני מספר חודשים את עיצוב התווית. מותגים צרפתיים דומים הם ה Slour וה- Joe the France שהוא טוב מאד. גם הם בחוזק של 60%. מותגים ספרדיים מכילים לרוב, אחוז גבוה יותר, אך הטעם גרוע ומדובר בתוצר זול יותר ולא איכותי. בארץ ישנם ה Rodink's וה-Tunnel שמייצר גם את המותג Black absinth בחוזק של 80%. לא מומלצים. חברה בולגרית מייצרת את ה- hapsbirg absinth בחוזקים של 72.5%, 85% ו- 89.9% לא עולים ברמתם על המותגים הספרדיים. הם אינם מיובאים לארץ, ניתן להשיג בדיוטי פרי. הגיע לארץ לפני שנה ע"י חברת איסבקו לשעבר (כספי היום) מותג גרמני שמכיל 69% עם סמל צלב אדום של הרפואה וזהו האבסינט הטוב ביותר שקיים היום בארץ, לדעתי. מעבר להם, קיימים בעולם עוד מאות מותגי אבסינט משוויצריה, צ'כיה, גרמניה (אבסינט אדום), אוסטרייה ועוד. הגיע הזמן שאחד היבואנים יתחיל לייבא מותג כלשהו מצ'כיה. לגבי stroh 80- בהחלט לא מגעיל, אפילו טעים. במקום להזמים מנה של רום, אפשר להזמין צ'ייסר שלו, ואז לשדרג את הקובה ליברה ולהישאר עם אחוז אלכוהול זהה. יש גם בגירסא של 60% בארץ. בחו"ל גם 40%. מכל המשקאות החזקים למינהם, כמובן שהכי מומלץ הוא השארטרז הירוק. בסיס אלכוהולי איכותי יותר (ענבים), מרכיבים טבעיים בלבד ונטול חומרי טעם וצבע. אגב, ענינו פה לילדה בת 15 (בדוק) ... רון

אך...אבסינט צ'כי....

לא מדויק

ראיתי בפאבים בארץ אבסינת'-ים בחוזק מ-40% ועד 89.9%

אני דיברתי על הנפוצים ביותר, ועל ממוצע האחוזים, אבל אתה צודק..

סטרו 80

מגעיל אבל עושה את העבודה. בדיוק לזה הוא נועד, "לעשות את העבודה". הצעה קצת יותר רצינית: תבדקי כמה כוסות יין את צריכה כדי להגיע לבאזז הרצוי לך. לפעמים יין משפיע בצורה שונה.

המלצה, לכי על המוגזים

בתור ברמן יצא לי לראות דבר מדהים, רוסי אחד, עולה חדש, שהיה בא כל ערב במשך חודשיים, עד שעבר דירה, והיה שותה חצי בקבוק וודקה בערב וההשפעה עליו הייתה מינימלית עד ל- לא נראית כלל, שתה ערב אחד שלושה בקבוקי בירה, התמסטל לגמרי, הלך הביתה מסטול מהתחת ולא חזר יום למחרת, אחרי זה התברר לכולנו, בעזרת ניסי הרפואה שהוא רגיש במיוחד לגזים, ועוד יותר להשפעת האלכוהול כשהוא בא עם גזים, גם שמפנייה הייתה עושה לו את אותו הדבר, והוא לא היחיד, שמעתי על כמה וכמה כאלה לכן, נסי זאת גם את, אולי גם אתה כזאת...

טיפה סדר במרקיעי האחוזים

בארץ קיימים מספר מותגי אבסינט. הנפוץ והסביר ביותר הוא ה Trenet הצרפתי בחוזק 60% ששידרג לפני מספר חודשים את עיצוב התווית. מותגים צרפתיים דומים הם ה Slour וה- Joe the France שהוא טוב מאד. גם הם בחוזק של 60%. מותגים ספרדיים מכילים לרוב, אחוז גבוה יותר, אך הטעם גרוע ומדובר בתוצר זול יותר ולא איכותי. בארץ ישנם ה Rodink's וה-Tunnel שמייצר גם את המותג Black absinth בחוזק של 80%. לא מומלצים. חברה בולגרית מייצרת את ה- hapsbirg absinth בחוזקים של 72.5%, 85% ו- 89.9% לא עולים ברמתם על המותגים הספרדיים. הם אינם מיובאים לארץ, ניתן להשיג בדיוטי פרי. הגיע לארץ לפני שנה ע"י חברת איסבקו לשעבר (כספי היום) מותג גרמני שמכיל 69% עם סמל צלב אדום של הרפואה וזהו האבסינט הטוב ביותר שקיים היום בארץ, לדעתי. מעבר להם, קיימים בעולם עוד מאות מותגי אבסינט משוויצריה, צ'כיה, גרמניה (אבסינט אדום), אוסטרייה ועוד. הגיע הזמן שאחד היבואנים יתחיל לייבא מותג כלשהו מצ'כיה. לגבי stroh 80- בהחלט לא מגעיל, אפילו טעים. במקום להזמים מנה של רום, אפשר להזמין צ'ייסר שלו, ואז לשדרג את הקובה ליברה ולהישאר עם אחוז אלכוהול זהה. יש גם בגירסא של 60% בארץ. בחו"ל גם 40%. מכל המשקאות החזקים למינהם, כמובן שהכי מומלץ הוא השארטרז הירוק. בסיס אלכוהולי איכותי יותר (ענבים), מרכיבים טבעיים בלבד ונטול חומרי טעם וצבע. אגב, ענינו פה לילדה בת 15 (בדוק) ... רון

Stroh 60%

מי יודע היכן ניתן להשיג stroh 60% באזור תל אביב?

אני מניח...

שאמרת לברמן:"ברמן יקר אני מעוניינת להקיא ולשתות את המשקה הגרוע ביותר שעורבב(הוצף) איי פעם",לכן אין בי כל פליאה... אלא אם...מדובר מברמן משכונת התקווה שגדל על "אליקופטר" "מדוזה" ו"אבולהלה",ועוד מגוון שמות הזויים...המבין יבין...

לא מבין מה את רוצים ממנה

כותבת יפה, מסודר, רהוט ובלי שגיאות כתיב. מה לעשות שבמדינה שלנו יש סלנג השגור בפי אנשים שאינה מן הגווארדיה של אנשים הלילה, שבשבילם, לשבת אצלינו על הבר ולדפוק את הראש, ועוד לשלם על זה (אשכרה יש כאלה). אם המטרה שלכם לפורום של ברמנים בלבד, אתם תשעממו אחד את השני מהר מאוד (אותי אתם כבר משעממים) ותפסיקו לשפוט כל אחד או אחת שכותב הודעה ע"פ הידע התאורטי שלו במשקאות. תודה.

זה בדיוק מה שאני חשבתי

תפסיקו לבקר ולהעיר לכל אחד שהוא לא "ברמן מקצועי"

וגם אני

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אלכוהול
בחר
בחר