רקייה

רעיון ענק- כל פעם שמישהו יאמר ביאנקו כולם יגידו פלדשר, על משקל "היי נורם" מ"חופשי על הבר"

לא ביאנקו אלא ביאנקונרי=יובנטוס ואז אני מסכים

רקייה

מישהו יודע כיצד נהוג\מומלץ לשתות רקייה?

לאחר הביקור האחרון שלי בבולגריה אזל מלאי הראקיה במדינה

משקה מדהים, שאמנם אין ברירה אלא לשתות 3-4 כוסיות כדי להתרגל לטעם המעניין, אבל לאחר שמתרגלים הוא אחד המשובחים. בד"כ, אגב, עשוי משזיפים ולא מענבים. מעין ורסיה קצת שונה לסליבוביצ'ה והצויקה, שם שתינו את זה כמו הסובבים: לצד כל מנה בארוחה. מכיוון שאכלנו חמש ארוחות ביום, כל ארוחה בת שבע מנות, הראקיה נשפכה כמו בירה. המלצה שלי: לקרר ממש מעט לפני השתיה, למזוג לכוס ולשתות כמו שהוא, לא ערבובים ולא נעליים. גיסר.

Rakia

והיכן פה בארץ ניתן להשיג Rakia?

לפי מה שאני יודעת, יש לחינאווי ברח' יפת ביפו...

(אבל אני לא יודעת אם הם מוכרים בבקבוקים יחידים, רצוי להתקשר קודם ולבדוק,) יש גם איזה בית קפה ליד "בניין 14 קומות" בשד' ירושלים שמוכרים ביחידים, אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו... בכל אופן בהצלחה
עבור לעמוד
,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אלכוהול
בחר
בחר