הינה הגיע הפסח וקצת יש בעיה

הינה הגיע הפסח וקצת יש בעיה עכשיו אני יודע שיש ודוקות שמוספים להם שמרים שזה אסור בפסח וגם הם עשוים מדגנים אני יודע שיש וודקות שעשיות מתירס ותפוח אדמה ולא מדגנים אבל אני לאיודע-אם-משתמשים-בשמרים-איתם-בשביל-התסיסה-אם-יש-דרך-לדעת-או-האם-יש-וודקה-שמיוצרת-בלי-שמרים-ודגנים

אם היית מחליף את ה - ברווח

היה יותר נעים לקרוא ולא היית צריך לחכות לי עד לקבלת תגובה. אם שאלתך היא אילו וודקות ניתן לשתות בפסח (לא היה ברור ממה שכתבת) אז הוודקה הפולנית לוקסוסובה- עשויה מתפו"א ולכן כשרה לפסח. גם וודקות תוצרת הארץ לרוב כשרות, כי כל קשר ביניהם לדגנים הוא מקרי.
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אלכוהול
בחר
בחר