אז...
מהי הסיבה ששותים את הליקר בכוס סניפטר המיועדת בכמעט כל המקרים לברנדי?
תשובה ותוספת
קודם כל, ויקיפדיה כמו שאמרו זה לא תורה מסיני. אני למשל כתבתי שם כמה ערכים בעצמי (למשל טולמור דיו, טנסי ויסקי, ראסטי נייל, לאפרויג ואולי עוד כמה שאני כבר לא זוכר), ואין להוציא מכלל אפשרות שאני אידיוט גמור. בשביל להרשם/לכתוב בויקיפדיה אפילו לא צריך שתהיה לך כתובת אימייל אמיתית, משמע כל אחד יכול לכתוב שם כל מה שעולה על דעתו.
שנית, המלצת יצרן על כוס מסוימת לא אומרת שום דבר על מרכיבי המשקה. זה כמו שתגיד לי שאם מוציאים מוחיטו בלואו בול זה אומר שהוא חייב להכיל ויסקי. בנוסף, מגישים כל מיני דברים בסניפטר חוץ מברנדי/קוניאק/ארמניאק ושות', כמו למשל ויסקי איכותי (עד כמה שאני יודע), וגם גראנד מרינייה ממליצים לשתות בכוס סניפטר. המטרה של הכוס היא הפונקציונליות שלה ולא מה שלימדו בקורס ברמנים שנכון. אם אתה רוצה כוס שאפשר לחמם ביד, לסחרר, וכל זה תוך שמירת מירב הארומות והגשתן לאף בזמן השתיה (כידוע לך החלק העיקרי של מה שאנחנו מרגישים בתור טעם מבוסס על ריח) - זה בדיוק כוס סניפטר.
ורק עוד דבר אחד, לא צריך ללכת רחוק ולשלוח אימייל לחברה, מספיק להיכנס לאתר שלהם ולראות.