בנדיקטין
היי אופיר,
הזכרת סינגל מאלט בשאלתך, אני מקווה לא התבלבלת, שכן מדובר בליקר עשבי תיבול צרפתי, ע"ב כוהל מזוקק מסלק.
אכן מומלץ לשתות בסניפטר, מה שאומר- נקי ללא קרח, אחרת הפונקציונאליות של הכוס תיעלם. המבנה האוירודנמי שלה (צורת הבלון, הבסיס הרחב) תורמים למיצוי הארומות ושלל הטעמים שקיימים ולחימום קל של הכוס עם כף היד.
ניתן כמובן להקפיא, ולשתות בצ'ייסר קפוא- אך לא הייתי ממליץ על כיותר מניסיון חד-פעמי, כיוון שגם הטמפ' הנמוכה סוגרת טעמים וארומות המשתחררות בטמפ' החדר ומעלה בלבד.
תהנה,
רון