איך שותים בנדיקטין..?

הגיע סוף סוף הבקבוק המיוחל מהדיוטי... קראתי ששותים בסניפטר, כמובן נקי. עם או בלי קרח? קרח יכול קצת לקלקל את הארומות וכו' וכו' וכו' כמו בסינגל מאלט איכותי, לא? ובכלל זה משקה די חורפי שחושבים על זה... כמו כן קראתי שיש טרנד לאחרונה לשתות קפוא בשאט. עם הדמיון בריח ובסגנון לייגר (ככה עולה לי בראש) זה נשמע לי מוזר... מה דעתכם?

בנדיקטין

היי אופיר, הזכרת סינגל מאלט בשאלתך, אני מקווה לא התבלבלת, שכן מדובר בליקר עשבי תיבול צרפתי, ע"ב כוהל מזוקק מסלק. אכן מומלץ לשתות בסניפטר, מה שאומר- נקי ללא קרח, אחרת הפונקציונאליות של הכוס תיעלם. המבנה האוירודנמי שלה (צורת הבלון, הבסיס הרחב) תורמים למיצוי הארומות ושלל הטעמים שקיימים ולחימום קל של הכוס עם כף היד. ניתן כמובן להקפיא, ולשתות בצ'ייסר קפוא- אך לא הייתי ממליץ על כיותר מניסיון חד-פעמי, כיוון שגם הטמפ' הנמוכה סוגרת טעמים וארומות המשתחררות בטמפ' החדר ומעלה בלבד. תהנה, רון

להקפיא בנדיקטין = בזבוז

באמת שאני מאחרוני המטיפים לשתיה נקיה בלבד, כדי להעריך ארומות וכיו"ב. שכל אחד ישתה איך שמתאים לו, כי זה מה שחשוב. אבל הבנדיקטין הוא באמת ליקר מיוחד, עם הרבה מאוד ארומות וטעמים, מעטים האנשים שאני מכיר שלא אוהבים אותו, ולכן הקפאה של הבקבוק סתם תסגור את כל הטעמים שיש בו. המלצה אישית שלי היא לשתות נקי בחורף, כשמזג האוויר קר. כשנעים יותר- קוביית קרח או שתיים יעשו לו רק טוב. המתיקות שבו היא בלתי נסבלת לעתים, ולכן הקרח עושה לו רק טוב. גיסר.

איך שותים בנדיקטין..?

הגיע סוף סוף הבקבוק המיוחל מהדיוטי... קראתי ששותים בסניפטר, כמובן נקי. עם או בלי קרח? קרח יכול קצת לקלקל את הארומות וכו' וכו' וכו' כמו בסינגל מאלט איכותי, לא? ובכלל זה משקה די חורפי שחושבים על זה... כמו כן קראתי שיש טרנד לאחרונה לשתות קפוא בשאט. עם הדמיון בריח ובסגנון לייגר (ככה עולה לי בראש) זה נשמע לי מוזר... מה דעתכם?

בנדיקטין

כל מה שרשמת נכון רק שכחת להזכיר שאחת הסיבות ששותים את הבנדיקטין בסניפטר זה מכיוון שהוא על בסיס ברנדי. אם הוספת קרח אתה שותה אותו בלאובול זאת הדרך המקובלת היום עד כמה שזכור לי ולהקפיא זה חבל מאוד חבל כי אתה מאבד את כל הטעם.

אתה שוגה

כמו שכתבו כבר בתגובה למטה, בנדיקטן מיוצר על בסיס כהל ניטרלי המזוקק מסלק. קיים משקה בשם B&B שהוא גרסה של היצרן לקוקטייל המשלב ברנדי ובנדיקטן. למידע נוסף תוכל להיכנס לאתר היצרן.

איך שותים בנדיקטין..?

הגיע סוף סוף הבקבוק המיוחל מהדיוטי... קראתי ששותים בסניפטר, כמובן נקי. עם או בלי קרח? קרח יכול קצת לקלקל את הארומות וכו' וכו' וכו' כמו בסינגל מאלט איכותי, לא? ובכלל זה משקה די חורפי שחושבים על זה... כמו כן קראתי שיש טרנד לאחרונה לשתות קפוא בשאט. עם הדמיון בריח ובסגנון לייגר (ככה עולה לי בראש) זה נשמע לי מוזר... מה דעתכם?

איך שתרצה

חוקי עולם האלכוהול - הדור החדש: בא לך לשתות בנדיקטין מעורבב עם קולה בכוס יין? לך על זה. אף אחד לא יגיד לך איך אתה הכי אוהב את המשקה שלך. רק אתה יודע! WOOW

כשמישהו שואל איך שותים בנדיקטין, אי אפשר לענות "איך שבא לך"

תחבירית אפשר, כמובן, אך זו לא חוכמה. אם מישהו ישאל כיצד נהוג לאכול סושי, הוא מתכוון, ככל הנראה, שהוא לא יודע איך אוכלים סושי. תשובות כמו "איך שבא לך" לא ממש תורמות. אף אחד לא טוען שאסור לערבב בנדיקיטין עם קולה, אך עדיין יש מוסכמות כלשהן. גבול המוסכמות הללו מתרחב כלח הזמן והן לא מחייבות אף אחד בשום צורה שהיא, ויחד עם זאת הן קיימות ואי אפשר להתעלם מהן. גיסר.

אתה שוגה

כמו שכתבו כבר בתגובה למטה, בנדיקטן מיוצר על בסיס כהל ניטרלי המזוקק מסלק. קיים משקה בשם B&B שהוא גרסה של היצרן לקוקטייל המשלב ברנדי ובנדיקטן. למידע נוסף תוכל להיכנס לאתר היצרן.

לא לא לא אתה שוגה

אמנם עבר הרבה זמן מאז הקורס ברמנים שעשיתי ועבדתי בלא מעט מקומות שלא מגישים משקאות אייכותיים כגון ברנדי וקוניאק אבל בנדיקטין כן היה שם ואני זוכר טוב מאוד שזה על בסיס ברנדי כמו שאני זוכר שהמיוקוב הוא על בסיס קוניאק בטעם ווניל ואמרתי ליתר ביטחון אני אפשתח את הספר של הלימודים שלי מהקורס ואבדוק וגם שם וגם במחברת הקוקטלים שלי רשום את אותו הדבר ואם אתה רוצה הוכחה בכל זאת קבל את הלינק הבא http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%A0%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%98%D7%99%D7%9F

איך שתרצה

חוקי עולם האלכוהול - הדור החדש: בא לך לשתות בנדיקטין מעורבב עם קולה בכוס יין? לך על זה. אף אחד לא יגיד לך איך אתה הכי אוהב את המשקה שלך. רק אתה יודע! WOOW

קצת חוצפה מצידי אבל...

אני אישית בתור ברמן לא הייתי מוזג לבחור שיושב על הבר בנדיקטין עם קולה הייתי מנסה לשנות את דעתו בדרך יפה ולשכנע אותו לישתות בדרך המקובלת או עם סודה או מים או קרח ואתה טועה יש חוקים בעולם האלכוהול אמנם כל אדם אוהב את השתיה שלו בדרך שונה אבל כמו בכל דבר אחר בחיים גם בבר יש חוקים אתה לא יכול שלקוח יבקש ממך וויסקי ותמזוג לו בכוס סניפטר זה לא מקובל!!!

לא לא לא אתה שוגה

אמנם עבר הרבה זמן מאז הקורס ברמנים שעשיתי ועבדתי בלא מעט מקומות שלא מגישים משקאות אייכותיים כגון ברנדי וקוניאק אבל בנדיקטין כן היה שם ואני זוכר טוב מאוד שזה על בסיס ברנדי כמו שאני זוכר שהמיוקוב הוא על בסיס קוניאק בטעם ווניל ואמרתי ליתר ביטחון אני אפשתח את הספר של הלימודים שלי מהקורס ואבדוק וגם שם וגם במחברת הקוקטלים שלי רשום את אותו הדבר ואם אתה רוצה הוכחה בכל זאת קבל את הלינק הבא http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%A0%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%98%D7%99%D7%9F

חיים היקר

בלי להכנס לוויכוחים מיותרים, וויקיפדיה היא לא גורם מוסמך במיוחד. מצ"ב העתק של מכתב מאחד ממנהלי בנדיקטין, שמאשר את העובדה שהבנדיקטין מיוצר ע"ב סלק סוכר: Alcohol used is beet-root alcohol also called neutral alcohol .Bénédictine Liqueur doesn't contain any wines or any ingredients coming from grapes. At your disposal , Kind Regards, A.Pierre Cousin Bénédictine Marketing Team לא כל מה שנלמד בקורסי ברמנים הוא התורה הכתובה שבע"פ.

בוא נעשה סדר...

החלטתי לבדוק את הקישור ששלחת, קודם כל ויקיפדייה אינה תורה מסיני כי אם אינציקלופדיה שיתופית,ולא תמיד מדוייקת. דבר שני גם בקישור שלך מצויין כי בנדקטין מבוסס על סוכר סלק (פשוט צריך לקרוא עד הסוף)

אין ספק...

אין ספק...הוויכוח לא היה בכלל ממה עשויי הבנדיקטין אלא מהו הבסיס האלכוהולי שלו כאשר אני אמרתי ברנדי וdrinking אמר אלכוהול נייטרלי אין גם ספק שאני צודק כי אם כך למה בצורה הפשוטה ביותר להסבר שותים אותו בכוס של ברנדי ובצורה רחבה יותר הוא יקר יותר מסתם ליקר על בסיס צמחים למינהם (לא שאני מזלזל חס ושלום) לא הגייני שבקבוק של ליקר על בסיס אלכוהול נייטרלי גם אם הוא דז'סטיף יקר יעלה 270 ש"ח תסכים איתי שאני צודק והבסיס האלכוהולי שלו הוא ברנדי. אגב גיא זה הפורום שלך ואני בטוח שאתה מבין יותר מכל ברמן שלמד ועבד שנה שנתיים אז תן את דעתך ונסגור את הדיון.

תגובה טיפוסית של ברמן פלצן

שחושב שהוא אלוהים. שתלמד ללמוד, תחזור.

חיים היקר

בלי להכנס לוויכוחים מיותרים, וויקיפדיה היא לא גורם מוסמך במיוחד. מצ"ב העתק של מכתב מאחד ממנהלי בנדיקטין, שמאשר את העובדה שהבנדיקטין מיוצר ע"ב סלק סוכר: Alcohol used is beet-root alcohol also called neutral alcohol .Bénédictine Liqueur doesn't contain any wines or any ingredients coming from grapes. At your disposal , Kind Regards, A.Pierre Cousin Bénédictine Marketing Team לא כל מה שנלמד בקורסי ברמנים הוא התורה הכתובה שבע"פ.

אז...

מהי הסיבה ששותים את הליקר בכוס סניפטר המיועדת בכמעט כל המקרים לברנדי?

תגובה טיפוסית של ברמן פלצן

שחושב שהוא אלוהים. שתלמד ללמוד, תחזור.

ושלך לא? תחזור לחור שאתה עובד בו תרביץ כמה שוטים של אבסט אולי ירגיע אותך

עבור לעמוד
, , ,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אלכוהול
בחר
בחר