מבקשת תגובות ועצות!!
היי לכולם..
אני מאוהבת בבחור שאומר לי שהוא מרגיש אלי שאני כמו אחותו הקטנה
מפני שאנחנו מכירים שנים רבות מאז הילדות שלנו..
הוא תמיד דואג לי ונותן לי עצות לפעמים אני גם מרגישה שהוא מקנא לי..
הוא אמר לי גם מספר פעמים שאם הוא לא היה מרגיש אלי שאני כאילו אחותו הקטנה מזמן היינו יוצאים ביחד..
כנראה הוא מפחד מאוד לפגוע בי או לא יודעת מה...
את השנה החדשה בלינו ביחד, כלומר סתם יצאנו לשתות משהו ואחרך כך הוא היה אצלי עד הבוקר כמעט
וביום למחרת גם הוא היה אצלי ובלינו עד הבוקר
יוצא לנו לבלות ככה לפעמים לבד אבל לא הרבה ,ואני פשוט לא יודעת איך לגרום לו לרצות אותי בצורה אחרת
אני אמורה לטוס פחות מחודש ואני לא מצליחה להוציא לי אותו מהראש,הוא ביקש ממני שאני לא אסע כמה פעמים
אבל גם ככה לא יוצא לי מזה כלום אם אשאר פה רק לסבול..
ואני נוסעת לתקופה ארוכה לפחות שנה..
מה לעשות? איך לגרום לו אולי לנסוע איתי..המשפחה שלו נורא דוחפת אותו שייסע איתי הבעיה היא שהוא נורא קשור אליהם וקשה לו לעזוב את המשפחה שלו
ואני לא רוצה שהיחסים שלי איתו יהרסו , אני כל כך מתוסכלת ..
מתוקה שלי - כנסי............ 
ונוס יקירתי,
ה"אח" שלך לדעתי מאוהב בך (אף על פי שהוא מתכחש לכך) ודואג לך לא רק בגלל שהוא כביכול "אחיך הגדול והמגונן" אלא בגלל שהוא מקנא לך ורוצה אותך לעצמו.
נכון שפעם מזמן כשהיית קטנה הוא שמר, הגן, וחס עלייך כאחותו הקטנה אך פתאום בגרת, צמחת, הפכת יפהפיה וכנראה שקשה לעמוד בפנייך. אל תתביישי - כנראה שמגיע לך כל המחמאות, האהבה וההגנה שאת מקבלת ממנו.
אני מניחה שאם טוב לשניכם ביחד זה לא רק בגלל שהוא "שומר" עלייך אלא גם בגלל שטוב לו להיות במחיצתך, בקרבתך ובחברתך (בדיוק כמו שלך - הכל פה הדדי).
הוא לא רוצה שגברים ינצלו אותך, ולכן הוא לא רוצה שתסעי לטיול הגדול???!!! נשמה - הוא כנראה לא רוצה שגבר אחר יקח לו אותך ובמקום לעשות מעשה הוא מספר לך "סיפורים בעלמא" - את אומרת שהוא מכיר אותך טוב, ואם אכן זה נכון הוא צריך לדעת (כפי שאמרת) שאת לא אחת שמתחילה ורודפת אלא ההיפך הוא הנכון שמתחילים איתך ורודפים אחרייך...
חביבתי - גברים לא משקיעים סתם בבחורה אלא אם כן הם רוצים ממנה משהו (אהבה, סקס, חברות נפש, את החברה שלה, משחקים - או איך שתקראי או שלא תקראי לזה).
הצעתי היא לך (והיא מאוד פשוטה וקלה): איזרי אומץ (אפילו אם הוא רב) - ממילא את נוסעת לטיול ארוך - וכדאי שתאמרי לו בדיוק מה את חושבת ומרגישה - אמרי את האמת!!!
אם הוא ירתע ולא יאמין שאת אוהבת ורוצה אותו... - את נוסעת ואני מניחה (מניסיוני האישי) שהטיול יעשה לך רק טוב, יהיו חוויות חדשות וקסומות, תפגשי גברים ונשים חדשים ומעניינים בחייך ופשוט תמשיכי לחיות - מבלי לסחוב את הכובד והתסכול הזה עמך.
ואם הוא יאמר שכל חייו (או לפחות מאז שהפכת מילדה, לנערה, לאשה...) הוא חיכה לרגע הזה - אז הכל היה שווההההההההההה - ותסעו יחד, ותטילו בעולם, ותפגשו אנשים מעניינים, ו,ו,ו........... - סוף טוב הכל טוב.
יקירתי - האמת ורק האמת. בלי לשאול שאלות. בלי חשש ופחד.
מתוקתי, אם לא תצעדי את הצעד אף פעם לא תדעי שאת יודעת ללכת - לכאן או לכאן.
אני מאחלת לך הצלחה גדולה וסוף שמח ומאושר (עד עצם היום הזה.......).
הרבה אהבה,
נשיקות:)
AHSB
נ.ב. -
וטיול מהנה ומלא בחוויות קסומות (תסעי בכל מקרה, לא שווה להפסיד את הטיול הגדול בעד שום דבר בעולם - זו חוויה נהדרת). AHSB.